Made in Italy

1- of 2-zits tuinligstoel met kussen Made in Italy - Balin

  • Made in Italy
  • Code: BALIN6
€ 6.810,12 € 8.512,65 -20%
Materiaal Mahonie
Levertijden 1 week
Structuur materiaal Mahonie

1- of 2-zits mahonie tuinbed met Made in Italy kussens.

Perfect zonnebed voor elke buitenruimte, inclusief zitkussen en gemaakt in Italië . Verkrijgbaar in verschillende maten . Het gepolijste mahoniehout geeft elegantie, degelijkheid en harmonie aan het inrichtingselement . Het polijsten versterkt de lijnen, waardoor het materiaal aangenaam aanvoelt en er een dialoog ontstaat tussen het meubelstuk en de weerspiegelingen van de natuurlijke omgeving eromheen. Elk detail verfraait het meubilair met verfijning zonder in te boeten aan functionaliteit, waardoor de tuinbed de ideale keuze is voor nautische omgevingen, zwembaden en spa's .

Beschikbare maten :
  • L 202 x D 75 x H 76
  • B 202 x D 144 x H 76
Viadurini in the Garden presenteert een collectie outdoorproducten met een vernieuwend design. Deze producten belichamen een van de oudste kunsten die nog steeds het verleden weet te verweven met het heden, een kunst gemaakt van techniek en wijsheid, intuïtie en kennis van het materiaal en zijn potentieel.
Collectie die bruikbaarheid , kwaliteit , schoonheid en design op vakkundige wijze combineert, uitnodigend en boeiend tegelijk. Producten begiftigd met grote functionaliteit , betrouwbaarheid in de tijd en weerstand tegen weersinvloeden .

NB : Het zitkussen is verkrijgbaar in verschillende andere afwerkingen. Sierkussens zijn niet inbegrepen
Neem contact met ons op voor meer informatie of om een gepersonaliseerde offerte aan te vragen door het daarvoor bestemde formulier "Informatie aanvragen" in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief