Made in Italy

12 glazen voor witte wijn in gedecoreerd en satijn ecologisch kristal - cycloon

  • Made in Italy
  • Code: CICLONE1
€ 345,15
Materiaal ecologisch kristal
Maatregelen h 20,3 x maximale diameter 8,1 cm
Levertijden 4 werkweken
Capaciteit 19 cl

Witte wijnglazen in ecologisch kristal met handmatige spiraalversiering, 100% handgemaakt in Italië, 12 stuks.

Dit voorstel van 12 glazen voor witte wijn wordt bepaald door een uiterst elegant en verfijnd lineair ontwerp , met zachte en pure vormen versierd met afwisselende en omhullende spellen van glanzende en satijnen lijnen die een origineel en sprankelend uiterlijk geven. voor prestigieuze en geavanceerde apparatuur. De eenvoud van het ontwerp benadrukt de transparantie en schittering van het materiaal, wat de drank met klasse en vaardigheid verbetert.

Dit is een assortiment dat bedoeld is voor de wereld van wijnen, om de proeverij uniek te maken door middel van klassieke maar bijzondere vormen dankzij de decoraties en het ontwerp die een aangenaam tastbaar en visueel elegant en verfijnd spel bieden . Dit is hoe de collectie de voortreffelijkheid van serviesgoed van hoog niveau laat zien, toegewijd aan degenen die verfijnd en stijlvol servies willen en die graag opvallen.
Omdat drinken een eenvoudig gebaar is dat ieder van ons elke dag maakt en dat nog aangenamer kan worden gemaakt door glazen, glazen en flessen te gebruiken die een emotie kunnen overbrengen.

Ontworpen en verzorgd tot in het kleinste detail met een verfijnd en elegant ontwerp dat de transparantie en de schittering van het materiaal verbetert, het is de laatste die een fundamentele rol in de totstandkoming van de lijn speelt: de innovatieve en UltraClear industriële ecologische kristal is de slechts één 100% werkbaar voor graveren, snijden en slijpen.
Het voldoet ook aan hoge ethische en milieunormen en is gemaakt met de aandacht voor detail die typisch is voor de vakman. Het resultaat is een product van hoge kwaliteit made in Italy , om kwaliteit en schoonheid op een complete manier te ervaren.

De kenmerken van het industriële ecologische kristal:
  • Transparantie : de meest transparante van de kristallen glazen
  • Brilliance : een unieke schittering gegeven door de puurste grondstoffen
  • Weerstand : buitengewoon breukvast, elk product ondergaat 7 kwaliteitstesten
  • Vaatwasmachinebestendig : getest voor meer dan 4000 toepassingen in professionele vaatwassers
  • Sonoriteit : pure en levendige geluiden, zoals het beste kristal
  • Ecologisch : 100% recyclebaar, geproduceerd met respect voor het milieu
De productiedienst vindt plaats met volledig respect voor het milieu door het gebruik van elektrische ovens, met 0% vervuilende gebleekte middelen en 0% uitstoot in de atmosfeer.
De gebruikte energie is in feite schone energie , afkomstig van biomassacentrales, fotovoltaïsche panelen of geothermische energie.
Bovendien maken de zuiverste grondstoffen het mogelijk om een 100% recyclebaar materiaal te verkrijgen.

De maatwerkservice is beschikbaar voor mallen, gravures, productie van gesneden glas en maat van geperste en geblazen producten.
Neem contact met ons op voor meer informatie door het formulier " Informatie aanvragen " in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief