Made in Italy

12 luxe design wijnproefglazen in Eco Crystal - Montecristo

  • Made in Italy
  • Code: MONTECRISTO
€ 2.783,00
Materiaal ecologisch kristal
Maatregelen h 23,8 x maximale diameter 8,3 cm
Levertijden 4 werkweken
Capaciteit 34 cl

12 glazen voor wijnproeverijen van hoge kwaliteit in ecologisch kristal, ontwerp met houtsnijwerk en slijpen 100% gemaakt in Italië.

Drinken is een eenvoudig gebaar dat ieder van ons elke dag maakt en dat nog aangenamer kan worden gemaakt door een bril te gebruiken en een bril die een emotie kan overbrengen.
Dit is wat er gebeurt met dit voorstel van 12 wijnproeverijen glazen met afwisselend diepe glanzende houtsnijwerk met ondoorzichtige hand gemaakt grindings, met brede en gestructureerde lijnen, gewijd aan degenen die willen geraffineerde oplossingen voor een prestigieuze, luxe en stijl mise en place.

Ontworpen en verzorgd tot in het kleinste detail met een verfijnd en elegant ontwerp dat de transparantie en schittering van het materiaal versterkt, het is het laatste dat een fundamentele rol speelt bij het creëren van de lijn: het industriële ecologische kristal , innovatief en ultra- clear, is de enige die 100% werkbaar is voor graveren, snijden en slijpen.
Het voldoet ook aan hoge ethische en milieunormen en is gemaakt met de aandacht voor detail die typisch is voor de vakman. Het resultaat is een product van hoge kwaliteit made in Italy , om kwaliteit en schoonheid op een complete manier te ervaren.

De kenmerken van het industriële ecologische kristal:
  • Transparantie : de meest transparante van de kristallen glazen
  • Brilliance : een unieke schittering gegeven door de puurste grondstoffen
  • Weerstand : buitengewoon breukvast, elk product ondergaat 7 kwaliteitstesten
  • Vaatwasmachinebestendig : getest voor meer dan 4000 toepassingen in professionele vaatwassers
  • Sonoriteit : pure en levendige geluiden, zoals het beste kristal
  • Ecologisch : 100% recyclebaar, geproduceerd met respect voor het milieu
De productiedienst vindt plaats met volledig respect voor het milieu door het gebruik van elektrische ovens, met 0% vervuilende gebleekte middelen en 0% uitstoot in de atmosfeer.
De gebruikte energie is in feite schone energie , afkomstig van biomassacentrales, fotovoltaïsche panelen of geothermische energie.
Bovendien maken de zuiverste grondstoffen het mogelijk om een 100% recyclebaar materiaal te verkrijgen.

De maatwerkservice is beschikbaar voor matrijzen, productie van gesneden glas en maat van geperste en geblazen producten.
Neem contact met ons op voor meer informatie door het formulier " Informatie aanvragen " in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief