Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

12 wijnglazen en 12 glazen bekers Origineel luxe ontwerp - Emporium

Code: EMPORIUM
€ 323,00 € 452,00 -29%
inclusief BTW
- +
Materiaal
superieur correct glas
Maatregelen
Diameter 11,5 x 21 cm - inhoud 64 cl
Kleur
transparant
Levertijden
7-10 werkdagen
Viadurini Kitchen

Originele wijnglazen met concentrische cirkels voor optimaal en luxe proeven, modern design met tuimelglazen, 24 stuks.

Dienst bestaande uit:
  • 12 feestglazen: diameter 11,5 x 21 cm - inhoud 64 cl. Zijn eigenaardigheid bestaat uit de voet aan de basis van de stengel. Dit element kan dienen als ondersteuning om de wijn te begeleiden bij een snack, of het kan de condensdruppel blokkeren indien vergezeld van een licht absorberend karton. Geschikt voor bier, rode wijn, spritz en diverse aperitieven.
  • 12 bekerglazen: diameter 8,9 x H 11 cm - inhoud 45 cl

Deze heldere en lichte wijnglazen in glas zijn ontstaan uit de handen van eenvoudige mannen die zich toeleggen op hun werk, waar de esthetische en artistieke waarde van glasverwerking versmelten met de zorgvuldige materiaalkeuze.

Een innovatie op het gebied van wijnproeven en -service verkregen dankzij de aandacht voor vormen en de obsessieve zoektocht naar lichtheid , van het verlengde contactoppervlak en de bijzondere golving aan de basis.
Het ontwerp onderscheidt zich door de originaliteit en de ongebruikelijke vorm die vandaag het sterke punt vertegenwoordigt: concentrische cirkels in elkaar die elkaar opvolgen aan de basis van de drank.
De amplitude van het oppervlak, verhoogd door de golvingen, bevordert centrifugatie en oxygenatie, evenals het evolutionaire pad van de wijn, die vanuit de verminderde omgeving van de fles waarin hij lange tijd heeft gestaan, leidt tot een toestand van perfecte drinkbaarheid .

Bovendien maken deze golvingen het mogelijk om de tinten en reflecties van de wijn te observeren zonder het glas te hoeven kantelen. Dankzij hun technische en esthetische specificaties bieden deze wijnglazen unieke en onnavolgbare ervaringen.

Het plezier van proeven voegt zich zo bij de verrassende lichtheid en elegantie van het glas en biedt een unieke ervaring voor elke wijn, van wit tot rood, belangrijk rood, van aromaten tot sterke dranken, inclusief mousserende wijnen en champagne.

Materiaal :
  • Loodvrij superieur sonische glas
Het is een materiaal van zeer hoge kwaliteit, gekozen vanwege de specifieke technische kenmerken van maximale transparantie, hoge flexibiliteit, hoge breuk- en wasvastheid.
De bewerking wordt mechanisch uitgevoerd , maar de mondgeblazen versie is op aanvraag ook leverbaar. Vraag een offerte aan door het daarvoor bestemde formulier in te vullen.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten