Made in Italy

15 lichts witte en gouden Venetiaanse glazen kroonluchter, gemaakt in Italië - Agustina

  • Made in Italy
  • Code: AGUSTINA3
€ 12.292,01 € 15.365,02 -20%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 112
Diepte (cm) 112
Hoogte (cm) 194

Kroonluchter met 15 lampen in Venetiaans glas en 24-karaats goud, handgemaakt in Italië.

Elegante 15-lichts kroonluchter gemaakt in Italië in handgemaakt Venetiaans glas in melkwitte afwerking met inzetstukken in 24-karaats goud dat heet is aangebracht tijdens de verwerking en details in gepolijst gouden metaal . Een silhouet dat zich verticaal ontwikkelt, gekenmerkt door golvende lijnen en omhullende vormen voor een resultaat dat geschikt is voor klassieke interieurs en eigentijdse omgevingen. De esthetiek vertegenwoordigt een dynamische waterval van stromend glas die de ruimte verrijkt met een vleugje tijdloze elegantie. De aanraking van goud verhoogt de waarde nog meer en geeft leven aan een echt kunstwerk .

Elk element waaruit deze prachtige inrichtingsoplossingen bestaan, is individueel gemaakt en komt uit de handen van deskundige ambachtslieden in de sector die, dankzij een grondige kennis van de Venetiaanse traditie in glasverwerking , echte kunstwerken tot leven brengen die zijn uitgerust met een ziel en een persoonlijkheid die degenen die ze uitvinden, degenen die ze maken en degenen die ze gebruiken in staat stelt een persoonlijke gelijkenis en geschiktheid te creëren, waardoor ze empathisch met hen kunnen voelen. Het hele productieproces vindt plaats in Venetië , het kloppende hart van de glastraditie, met bijzondere aandacht voor detail en met respect voor de oude technieken met een verlangen naar het moderne om zichzelf naar de toekomst te projecteren. Op deze manier worden authentieke en efficiënte verlichtingsideeën geboren die klassieke ontwerpen reproduceren in een eigentijdse stijl voor een exclusief en avant-gardistisch resultaat .

Lamp (niet inbegrepen) : 15 x MAX 42W E14

NB : de kroonluchter is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleuren en omdat hij handgemaakt is, is hij volledig aanpasbaar, ook in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief