Made in Italy

16 lichts handgemaakte Venetiaanse glazen kroonluchter, gemaakt in Italië - Agustina

  • Made in Italy
  • Code: AGUSTINA5
€ 17.628,71 € 22.035,89 -20%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 152
Diepte (cm) 152
Hoogte (cm) 224

16 lichts kroonluchter in Venetië glas en 24-karaats goud, handgemaakt in Italië.

Majestueuze en elegante kroonluchter tot 16 lichten de hand gemaakt in Italië in Venetië glas kristal afwerking met 24-karaats goud inserts warm toegepast tijdens de verwerking met goud metalen details of helder. Een exclusieve inrichtingsoplossing met een sterke visuele impact die grote ruimtes kan verrijken met een ongekend spel van contrasten en subtiele verwijzingen creëert naar de esthetische traditie van het verleden . Om de waarde en waarde van deze kroonluchter te onderstrepen zijn de gouden inzetstukken die leven geven aan een verfijnde sfeer die ideaal is voor klassieke interieurs maar ook voor eigentijdse ruimtes waarin het de omringende meubels verrijkt met een imposante romantische persoonlijkheid .

Uit het gebruik van hoogwaardige grondstoffen uit het Italiaanse grondgebied en uit de vakkundige verwerking van glas door bekwame ambachtslieden in de sector die de oude tradities al tientallen jaren hebben doorgegeven, is een groot meesterwerk van glaskunst geboren dat wordt gekenmerkt door efficiëntie , functionaliteit en een stijlvolle esthetiek . Elke productiefase vindt plaats in Venetië , het kloppend hart van de glastraditie, met bijzondere aandacht voor detail en respect voor de oude technieken met een verlangen naar het moderne om zichzelf naar de toekomst te projecteren. Daarbij vermengt hoog vakmanschap zich met design en vindt traditie nieuw leven door het gebruik van innovatieve technologieën . Het resultaat is een kunstwerk dat een klassieke stijl herinterpreteert door middel van een eigentijdse taal die door het licht zijn waarden van authenticiteit en efficiëntie laat zien .

Lamp (niet inbegrepen) : 16 x MAX 42W E14

NB : de kroonluchter is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleuren en omdat hij handgemaakt is, is hij volledig aanpasbaar, ook in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief