Made in Italy

18-lichts Venetiaanse glazen kroonluchter handgemaakt in Italië - Margherita

  • Made in Italy
  • Code: MARGHERITA3
€ 6406,26 € 8007,82 -20%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 106
Diepte (cm) 106
Hoogte (cm) 99

18-lichts kroonluchter in gekleurd Venetië-glas, handgemaakt in Italië.

Imposante en exclusieve kroonluchter gemaakt in Venetië met een met de hand bewerkte structuur van groen glas met metalen details in gepolijst chroom . Klassiek en modern omarmen en versmelten om leven te geven aan een innovatieve creatie, ideaal voor diegenen die hun ruimtes graag inrichten met een verfijnde en interessante stijl . De esthetiek van dit product wordt gekenmerkt door het gebruik van nieuwe vormen en traditionele lijnen die worden gecombineerd met levendige en moderne kleuren voor een resultaat met een sterke visuele impact , mede dankzij het grote formaat. Ideaal voor het verlichten van grote ruimtes zoals ingangen, woonkamers of eetkamers, deze kroonluchter is extreem veelzijdig , perfect zowel voor ruimtes met een klassieke smaak waarin het een prachtige harmonie creëert met de omringende elementen, maar ook voor moderne omgevingen om in te spelen het contrast van stijlen voor een exclusief en origineel meubel .

Uit het gebruik van hoogwaardige grondstoffen uit het Italiaanse grondgebied en uit de vakkundige verwerking van glas door bekwame ambachtslieden in de sector die de oude tradities al tientallen jaren hebben doorgegeven, is een groot meesterwerk van glaskunst geboren dat wordt gekenmerkt door efficiëntie , functionaliteit en een stijlvolle esthetiek . Elke productiefase vindt plaats in Venetië , het kloppend hart van de glastraditie, met bijzondere aandacht voor detail en respect voor de oude technieken met een verlangen naar het moderne om zichzelf naar de toekomst te projecteren. Daarbij vermengt hoog vakmanschap zich met design en vindt traditie nieuw leven door het gebruik van innovatieve technologieën . Het resultaat is een kunstwerk dat een klassieke stijl herinterpreteert door middel van een eigentijdse taal die door het licht zijn waarden van authenticiteit en efficiëntie laat zien .

Lamp (niet inbegrepen) : 18 x MAX 42W E14

NB : de kroonluchter is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleuren en omdat hij handgemaakt is, is hij volledig aanpasbaar, ook in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro