Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

2 blauwe, zware linnen gastendoekjes van luxe Italiaans design - Jojoba

Code: JOJOBA2
€ 88,27 € 128,93 -32%
inclusief BTW

madein_italy

- +
Materiaal
100% linnen
Kleur
infinito ecowash azzurro
Levertijden
5 werkweken
Lengte (cm)
40
Hoogte (cm)
60
Viadurini Textile

Gastendoek in zwaar blauw linnen met versierde rand, luxe en design gemaakt in Italië, 2 stuks.

De waarde van traditie wordt gecombineerd met de moderne levensstijl in dit gastenbadhanddoek van zwaar blauw linnen en een rand met een geplooid patroon aan de korte zijden.
Lichtheid , vrijheid, elegantie en puurheid zijn de sleutelwoorden voor dit product door de nobele charme en de kostbare stof .

Dit linnen is in feite absolute moderniteit , een keuze om het hedendaagse leven te leiden van diegenen die een moment van totale vrijheid willen doorbrengen, wat leidt tot de creatie van een authentiek en handgemaakt product van de hoogste kwaliteit .
De natuurlijke imperfectie van het materiaal duidt dus op de waarde van eenvoud , omsloten door een elegant en delicaat vakmanschap voor een sublieme en suggestieve zintuiglijke ervaring.

Het artikel is geboren met respect voor het milieu, door de natuur als levensstijl te nemen om een balans te vinden tussen vitale energieën, in een harmonieuze set van verfijning, natuur en welzijn, waarin ecologische duurzaamheid een manier van zijn wordt. Voor degenen die het heden leven met de ogen van morgen, voor degenen die de wereld leven als een eindeloze en vrije ruimte die geen woorden nodig heeft.

Maatregelen:
  • 40 x 60 cm
Samenstelling:
  • 100% linnen
Bruikbare tips:
Was het product apart met water en neutrale zeep op maximaal 40% C, niet bleken, niet weken en niet met de hand wringen.
We raden aan om op lage temperaturen te strijken en zonder directe blootstelling aan zonlicht om de integriteit van de kleur en natuurlijke vezels te behouden.

NB: tinten en variaties in de tijd en tussen de items moeten worden beschouwd als bijzondere kenmerken van het product, aangezien het is gemaakt van natuurlijke materialen. Ons linnen is eindeloos modern. Een keuze uit een hedendaagse levensstijl, achtergrond van het ritme van het leven. Opgedragen aan degenen die hun ervaringen beleven met de ruimte als een moment van pure vrijheid, op zoek naar een concreetheid die hoort bij een stijl zonder compromissen.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten