Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

2 designstoelen in groene ondoorzichtige plexiglas Meggy, made in Italy

Code: MEGGY VERDE
€ 506,00

madein_italy

Diensten in verband met het product

- +
Materiaal
PMMA + metal
Maatregelen
L 37 x H 46/86 x D 40 cm
Kleur
groen ondoorzichtig
Levertijden
7 dagen na bevestiging van de bestelling * levertijden kan toenemen in het geval het product is niet beschikbaar in voorraad
Viadurini Living
2 designstoelen in groene ondoorzichtige plexiglas Meggy, made in Italy
Zitten in plexiglas ondoorzichtige groene kleur PMMA, intrigerend silhouet van vrouwelijke GUEPIERE, laser gevormd en gemonteerd op geschilderde metaalstructuur wit poeder. De verkoop set bestaat uit n. ° 2 stoelen. De fysieke en technische kenmerken van plexiglas (shock, stressbestendig, duurzaam, warmte-isolerend) maken dit artikel een aanvulling van praktische en functionele meubels, geschikt voor elke omgeving. De helderheid en de helderheid blijven constant en ongewijzigd in de tijd. De plexiglas PMMA uit nieuwe polymeer wordt gebruikt door niet-toxisch, hypoallergeen, geurloos en antibacteriële. Recyclebaar 100%. Bedacht, ontworpen en gemaakt in Italië, met Italiaanse materialen.

Dit product wordt gemaakt door een bedrijf sterk gericht op de evolutie van design trends en het gemak van plexiglas. Met de ervaring die is opgedaan in jaren van activiteit, zijn de ideeën van creatieve Italiaanse ontwerpers omgetoverd tot voorwerpen klaar voor de inrichting van elke kamer persoonlijkheid: meubelen, meubels, woonaccessoires en verlichting, essentiële items in de binnenlandse landschap.

De laatst bekeken producten