Made in Italy

2- of 3-zitsbank in witte stofdesign Made in Italy - Abudhabi

  • Made in Italy
  • Code: ABUDHABI2
€ 1807,46 € 2259,33 -20%
Materiaal Zakdoek
Levertijden 15/20 werkdagen

2- of 3-zitsbank in witte stof Made in Italy.

Moderne en elegante woonkamerbank volledig gemaakt in Italië met witte stoffen bekleding en structuur in dennenhout en spaanplaat met polyurethaanvulling, bedekt met een beschermende stoffen voering. De vering wordt geproduceerd met verweven elastische riemen, terwijl de zit- en rugleuningkussens zijn opgevuld met polyurethaanschuim met acrylvezel. Rug-, hoofd- en armleuningkussens zijn in gemixt dons. De efficiëntie en moderniteit van deze bank worden onderstreept door de praktische, volledig afneembare hoes .

Een meubel dat wordt gekenmerkt door minimalisme en elegantie , ontworpen om de woonkamer op een originele manier te vervolledigen, comfort en functionaliteit te bieden in combinatie met een veelzijdige en verfijnde esthetiek. Het ontwerp wordt gekenmerkt door eenvoudige vormen en lijnen die het een ideale bank maken om elke woonkamer te verrijken met een eigentijdse stijl, en biedt een comfortabele en gastvrije inrichtingsoplossing waar u uw momenten gewijd aan ontspanning kunt doorbrengen. Het rugkussen zorgt samen met de praktische armleuningen aan de zijkant voor een goede zithouding die een stevige en optimale ondersteuning mogelijk maken.

De realisatie ervan komt van een 100% Made in Italy-productieproces door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen die zijn geselecteerd om een hoogwaardig eindproduct te garanderen, perfect gemaakt en met aandacht voor de kleinste details. Het resultaat is een zachte , aangename en functionele woonkamerbank die wordt gekenmerkt door een solide en robuuste structuur met een uitstekende duurzaamheid.

Beschikbare maten:
  • L 245 x P 93 x H 93 cm (3 zitplaatsen);
  • L 180 x P 93 x H 93 cm (2 zitplaatsen).
NB Sierkussens worden niet meegeleverd, neem contact met ons op voor meer informatie. De bankbekleding is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende stoffen en kleuren.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro