Made in Italy

2- of 3-zitsbank met uitschuifbare stoelen in Made in Italy-stof - Alis

  • Made in Italy
  • Code: ALIS
€ 2.116,11 € 2.645,14 -20%
Materiaal Zakdoek
Levertijden 15/20 werkdagen

Woonkamerbank met uitschuifbare zittingen in afneembare stof Made in Italy.

Moderne en elegante woonkamerbank volledig bedekt met volledig verwijderbare stof met structuur in dennenhout en spaanplaat compleet met polyurethaanvulling, bedekt met een beschermende stoffen voering. Het ontwerp wordt gekenmerkt door de uitschuifbare stoelen , die elk onafhankelijk van de andere handmatig tot ongeveer 42 cm naar voren kunnen worden verplaatst, zodat de nuttige stoel van 57 cm tot ongeveer 95 cm gaat. De stoelen zijn ook voorzien van wielen met anti-kras rubber om de secties comfortabel te verplaatsen. Het veersysteem maakt gebruik van verweven elastische banden terwijl de zitkussens zijn gemaakt van polyurethaanschuim en de rugkussens zijn gemaakt van gemixt dons.

Minimalisme en essentialiteit zijn de belangrijkste kenmerken van dit woonelement dat comfort en functionaliteit belichaamt in combinatie met een veelzijdig en verfijnd design . Zijn esthetiek wordt onderbroken door eenvoudige vormen en lijnen die het een ideale bank maken om elke woonkamer met een eigentijdse stijl op een elegante en sobere manier te vervolledigen, met een zacht en uitnodigend oppervlak om uw momenten gewijd aan ontspanning door te brengen.

De realisatie ervan komt van een Made in Italy-productieproces door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen die zijn geselecteerd om een eindproduct van hoge kwaliteit te garanderen, perfect gemaakt en met aandacht voor de kleinste details. Het resultaat is een zachte, aangename en functionele woonkamerbank die wordt gekenmerkt door een solide en robuuste structuur met een uitstekende duurzaamheid.

Beschikbare afwerkingen:
  • groene stof;
  • antraciet stof.
Beschikbare maten:
  • L 215 x P 99 x H 85 cm (2 zitplaatsen);
  • L 244 x P 99 x H 85 cm (3 zitplaatsen).
NB Sierkussens worden niet meegeleverd, neem contact met ons op voor meer informatie. De bankbekleding is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende stoffen en kleuren.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief