Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

2 plexiglas stoelen moderne gerookt chromen basis met Lia, made in Italy

Code: LIA FUME
€ 661,53 € 926,34 -29%
inclusief BTW

madein_italy

- +
Materiaal
PMMA + metal
Maatregelen
L 40 x H 48/93 x P 40 cm
Kleur
rokerige transparante
Levertijden
7 dagen na bevestiging van de bestelling * levertijden kan toenemen in het geval het product is niet beschikbaar in voorraad
Viadurini Living
2 plexiglas stoelen moderne gerookt chromen basis met Lia, made in Italy
Herzien plexiglas van een tijdloze model zitten voor het huis, uit PMMA met 100% zuivere polymeer plexiglas, transparante getinte kleur met chromen structuur aan de basis. De verkoop set bestaat uit n. ° 2 stoelen. De fysisch-technische eigenschappen van plexiglas (slagvast, vormvast, onveranderlijke, isolatie) en het hoge-verchromen van de basis maakt deze stoel aanvulling praktische en functionele meubels, geschikt voor elke omgeving. De helderheid en de helderheid blijven constant en ongewijzigd in de tijd. De plexiglas PMMA uit nieuwe polymeer wordt gebruikt door niet-toxisch, hypoallergeen, geurloos en antibacteriële. Recyclebaar 100%. Bedacht, ontworpen en gemaakt in Italië, met Italiaanse materialen.

Dit product wordt gemaakt door een bedrijf sterk gericht op de evolutie van design trends en het gemak van plexiglas. Met de ervaring die is opgedaan in jaren van activiteit, zijn de ideeën van creatieve Italiaanse ontwerpers omgetoverd tot voorwerpen klaar voor de inrichting van elke kamer persoonlijkheid: meubelen, meubels, woonaccessoires en verlichting, essentiële items in de binnenlandse landschap.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten