Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

2 zits bank modern design faux leder / stof gemaakt in Italië Mora

Code: MORA2
€ 1.240,00
inclusief BTW

madein_italy

Diensten in verband met het product

Geeft de Opties Beschikbaar:

- +
Maatregelen
L 158 x D 101 x H 88 cm
Levertijden
15/20 werkdagen * de levertijd kan toenemen als het product niet op voorraad
Stile Relax
2 zits bank modern design faux leder / stof gemaakt in Italië Mora
Mora is een zeer veelzijdig bank en past in elke omgeving dankzij de verschillende afwerkingen die kunnen worden bereikt.
Mora is ook beschikbaar in versies:
- 2-personen maxi (MORA2MAXI code)
- 3 zetels (MORA3P code)
- 3-personen maxi (MORA3MAXI)

Alle versies zijn uitgerust met standaard armleuningen op aanvraag kunnen ze worden gemaakt in verschillende maten: voor informatie schrijven naar clienti@viadurini.it.

Beschikbare opties:
- hoofdsteun is
een accessoire dat de toename van de 'hoogte van de rug en nek meer comfort toelaat.

Covers Beschikbare:
De bank Mora is verkrijgbaar in verschillende soorten coating, onderverdeeld in verschillende categorieën, afhankelijk van de prijs:
1) Categorie A:
- vuilafstotende stof Savoye; Savoy is een weefsel van de moderne conceptie, aangenaam om aan te raken en zeer goed bestand tegen slijtage en slijtage. Het belangrijkste kenmerk van dit weefsel is de totale waterdichtheid: het is in feite gatantito als "waterafstotend". 89% Polyester, 8% nylon, 2% Katoen, 1% Viscose.
- vuilafstotende stof Ritz;    Ritz is een prettig aanvoelt stof, geselecteerd als coating voor deze stoelen dankzij de kenmerkende slijtvastheid. Het is een vuilafstotende textiel gevormd uit 86% polyester, 14% polyamide. Gewicht / dikte van 490 gr / mtl.
2) Categorie B:
- Faux-Amerika;   Amerika is een imitatie leer vervaardigd uit 100% PU. Het heeft een gewicht van 460 gr / lm en is beschikbaar in een brede waaier van kleuren. Zachtheid en flexibiliteit zijn de kenmerken van deze coating en maken het perfect voor de meest gewilde modellen van gemakkelijke stoelen en verwerkt.
- Faux Luxor; Luxor is een imitatie leer vervaardigd uit 100% PU. Zacht aan, heeft een gewicht van 460 g / m² en is beschikbaar in een brede waaier van kleuren. Mrobidezza en elasticiteit zijn de kenmerken die dit soort coating onderscheiden en maken het geschikt voor speciale en geavanceerde modellen.

HOE DE FINISH te selecteren: dall'apposito het drop down menu de categorie behoort tot gewenste coating Qualle selecteren. Vervolgens toont de kleurenkaart opzichte van uw keuze en geeft in het vak, die naast de afbeeldingen worden de gewenste kleurcode.

EIGENSCHAPPEN:
- Structuur:
hout met een laag polyurethaan en metaal mechanica.
- Vulling: Milieuvriendelijke polyurethaanschuim met verschillende dichtheden onder een dacron.
- Bekleding: faux leer, stof vlek.
- Voeten: PVC.

De bank Mora is aan te passen en aan te passen aan al uw wensen, neem dan contact met ons op clienti@viadurini.it voor meer informatie en / of citaten.

Italiaanse fabrikant
Dit artikel is gemaakt door een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van fauteuils, massagestoelen en alzapersona, ontspannende sofa's en gemotoriseerde sofa, die ervoor moeten zorgen psycho-fysieke welzijn en kwaliteit met een perfecte mix c ompetenze technologie, vakmanschap en gevoel voor design en moderne vormen. Door te kiezen voor een product van dit bedrijf, bent u niet alleen verzekerd van een 100% Italiaanse verwerven en gegarandeerd, maar ook een technische en functionele systeem dat integreert en breidt dankzij een reeks van mechanische oplossingen, opties, de keuze van modellen en maten met een breed scala aan stoffen en afwerkingen. In feite zijn verschillende aanpassingen mogelijk, om real fauteuils maat ontworpen en geproduceerd verkrijgen inachtneming wensen en eisen.
kwaliteit
Technische experts, die bij te werken en te innoveren voortdurend hun vaardigheden en vakmensen, een grondige kennis van materialen en fabricagetechnieken zorgen ervoor dat de producten zijn gemaakt met de grootste zorg en zijn technologisch geavanceerd.
processing
Gespecialiseerd personeel in de gestoffeerde meubelindustrie, in staat te ontwerpen en te assembleren stoelen, en technici die beschikken over specifieke expertise in het ontwerpen van geavanceerde mechanismen die de productie van fauteuils, massagestoelen en fauteuils alzapersona mogelijk te maken te hebben. De lange ervaring en aandacht voor moderne ontwerp zorgt voor de sessies de uniciteit en veelzijdigheid die meubels die geïntegreerd kunnen worden in verschillende huiselijke omgeving te maken.
technologie
Ontwikkelde mechanismen bieden meerdere functies en kunnen worden gesitueerd in specifieke gebieden van de sessies en laat stoelen / banken relaxatie, massage stoelen en fauteuils alzapersona die opties om de behoeften van elke klant te kunnen voldoen hebben monteren.
Mechanismen één of twee motoren, de beweging van de treeplank en achteren verschoven autonoom of onafhankelijk heffunctie, alzapersona apparaat waarmee gemakkelijk aannemen rechtop, vibromassage een aangename verdeelde kracht op de rug, zitting en voeteneind, automatisch of gemotoriseerde beweging, zijn deze mogelijkheden en combinaties ontwikkeld: een harmonieuze set van oplossingen voor elk type eis te voldoen.

De laatst bekeken producten