Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

2-zits buitenbank in rieten New York van Talenti

Code: HKNYDI2001
€ 1.102,50 € 1.263,07 -13%
- +
Levertijden
15 werkdagen
Talenti
2-zits buitenbank New York van Talenti
Meet 82x160x72 cm
De New Yorkse tuin is beschikbaar in verschillende kleuren.
kenmerken
New York sofa gemaakt van geweven rieten vezels op een aluminium structuur geschilderd om overeen te komen met de kleur van de vezel. Zit- en rugkussens zijn gemaakt van dacron en polyurethaanschuim met gemakkelijk te wassen stoffen bekleding, bestand tegen water en UV-stralen. Alle kussens zijn inbegrepen in de prijs.
Gebruik en onderhoud
Voor extra bescherming raden we aan om speciale covers te gebruiken in de winter of 's avonds, als het wordt blootgesteld aan veelvuldige regenbuien. Vraag een offerte voor dekking.
De kussens in dacron en polyurethaanschuim moeten onmiddellijk worden beschermd in geval van regen om schimmelvorming te voorkomen. Was de kussens met een normale cyclus op een maximale temperatuur van 40 ° C en strijk met niet-heet strijkijzer op een maximale temperatuur van 110 ° C, bij voorkeur zonder stoom. Was met wasmiddelen voor gekleurd of delicaat en gebruik geen bleek of derivaten.
Er zijn geen specifieke reinigingsmiddelen nodig om de vlechtvezel te reinigen. In het geval van resistente vlekken, reinigt u de oppervlakken eenvoudig met een spons, water en neutrale zeep.
Talenti biedt oplossingen om uw exterieurs van stijl te voorzien en uw tuin in een hoek van groen design te veranderen.
Ontdek de verzameling tafels, stoelen en tuinlounges, ontworpen om u te laten genieten van uw momenten van ontspanning buitenshuis.

WAAROM KOOP HET :
  • uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • ontworpen door creatieve ontwerpers
  • resistent in de tijd
  • gemaakt met hoogwaardige materialen

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies