Made in Italy

2-zits kantoorbank met salontafel in staal en gekleurd technopolymeer - Verenza

  • Made in Italy
  • Code: VERENZA5
€ 887,07 € 1.108,84 -20%
Levertijden 15 werkdagen vanaf besteldatum
Structuur materiaal staal
Lengte (cm) 155 cm
Diepte (cm) 60 cm
Hoogte (cm) 78 cm

2-zitsbank met centrale tafel, kleurrijk kantoorontwerp gemaakt in Italië.

Het eenvoudige ontwerp van deze 2-zits kantoorbank met een kleine tafel in het midden is aanpasbaar aan verschillende contexten.
Zijn eigenaardigheid wordt gegeven door het innovatieve materiaal waaruit het is samengesteld: het technische polymeer maakt het accessoire flexibel en volgt de bewegingen van het lichaam om een volledig ergonomische stoel te garanderen. Het is een plastic materiaal dat fysieke en mechanische eigenschappen heeft die vergelijkbaar zijn met die van metalen en dat 100% recyclebaar is met TÜV GS-certificering.

De stevige metalen structuur biedt maximale bruikbaarheid en veiligheid en garandeert comfort en ergonomie voor diegenen die een aanvulling van hoge functionele en esthetische kwaliteit willen.

Technische kenmerken:
  • Structuur: 2-zits balk met zwart geverfde tafel, monocoque in technopolymeer met RAL-afwerking, draagstructuur in staal met verchroomde afwerking.
  • Onderstel: Zwart gelakte balk met verchroomde poten in stalen ronde buis met een diameter van 16 mm.
  • Voeten: zwart.

Het productieproces vindt plaats met volledige inachtneming van ecologische duurzaamheid door vanaf het begin een groot deel van de 100% gerecyclede grondstof te selecteren.
Bovendien omvat de kwaliteit van de 100% Made in Italy met trots de richtings- en ontwerpsystemen, evenals de operationele en productie, om een ergonomisch product en waarde te garanderen.

Het ontwerp van een ergonomische stoel vereist in feite een grondige kennis van de anatomisch-fysiologische en psychologisch-cognitieve kenmerken van de mens om het volledige welzijn van de werknemer te bevorderen.
Dankzij continu onderzoek en technologische innovaties is een gecertificeerde hoogwaardige stoel geboren, ontworpen rond de mens en zijn werkomgeving.

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief