Made in Italy

2-zits tuinbank van aluminium en touw Made in Italy - Nymeria

  • Made in Italy
  • Code: NYMERIA2
€ 2.864,33 € 3.580,41 -20%
Levertijden 1 werkweek
Structuur materiaal Buisvormige aluminium structuur
Materiaal achterkant Touw
Lengte (cm) 142
Diepte (cm) 70
Hoogte (cm) 73
Zithoogte (cm) 42

2-zits tuinbank met aluminium structuur en handgeweven touw Made in Italy.

Deze collectie is ontstaan uit de ontmoeting van aluminium en touw , welke samensmelting leven geeft aan een verfijnde combinatie van stijl en elegantie .
Tweezits tuinbank met structuur in grafiet aluminium en zitting in handgeweven antraciet gemêleerd touw en melkkleurige kussens met vulling van 100% acryl met afneembare hoezen. Deze buitenbank is een innovatieve en frisse inrichtingsoplossing en wordt gekenmerkt door een modern en verfijnd ontwerp dat een perfecte aanvulling wordt om te worden geïntegreerd in elke buitenomgeving, of het nu gaat om een project of een woning.

Het sterke punt zijn de eenvoudige en veelzijdige vormen die hem bijzonder elegant maken en hem tegelijkertijd een uitnodigende en comfortabele zitplaats bieden, mede dankzij de meegeleverde zachte kussens die zorgen voor momenten van totale ontspanning. Aluminium is de hoofdgeleider die helpt om de structuur van deze fauteuil te creëren en die een elegante en praktische structuur ontwikkelt. Naast het aluminium passen ook de handgeweven touwafwerkingen en de comfortabele kussens met afneembare hoes van 100% acryl perfect bij elkaar. De kwaliteit van de materialen wordt gekenmerkt door het werk dat volledig in Italië is gedaan en gemaakt.

Dimensies:
  • L 142 x D 70 x H 73 cm
Afwerkingen:
  • Grafietkleurige aluminium buisstructuur.
  • Houtskoolgrijs gemêleerd handgeweven polyolefine koord
  • Kussens met afneembare hoes in 100% acrylstof in de kleur Milk.
NB : zitkussen en rugkussens inbegrepen. Sierkussens zijn uitgesloten.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief