Made in Italy

2-zitsbank volledig bedekt met leer, gemaakt in Italië - kleur

  • Made in Italy
  • Code: COLORE1
€ 1.339,33 € 1.674,16 -20%
Levertijden 15/20 werkdagen
zitten apparatuur huid
Structuur materiaal hout
Lengte (cm) 128
Diepte (cm) 65
Hoogte (cm) 77
Zithoogte (cm) 44

2-zits woonkamerbank van leer en hout Made in Italy

Ronde 2-zits gewatteerde bank met beukenhouten structuur, volledig bekleed met zwart leer en verchroomde poten , volledig Made in Italy.

Deze stoel is een waar eerbetoon aan modern design en gedeeld comfort . Met een royale breedte verwelkomt hij perfect twee personen en nodigt hij hen uit om zich onder te dompelen in zijn comfortabele omhelzing. De elegante vorm en strakke lijnen komen samen in een balans tussen schoonheid en functionaliteit, waardoor het zowel een gespreksonderwerp als een oase van ontspanning is.

De coating biedt ongeëvenaarde weerstand en een zachtheid die uitnodigt tot contact. Dankzij het brede scala aan beschikbare kleuren kan het zich aanpassen aan elke omgeving, waardoor een vleugje moeiteloze verfijning wordt toegevoegd in zowel huishoudelijke als professionele ruimtes.

De solide structuur ondersteunt veilig het gewicht van twee inzittenden, terwijl de uitnodigende vormen zijn ontworpen om momenten van delen en dialoog aan te moedigen. Deze bank is ideaal voor mensen die de ruimte willen optimaliseren zonder in te boeten aan stijl en comfort, waardoor het een uitstekende keuze is voor wachtkamers, hotellobby's of als middelpunt van een uitnodigende woonkamer.

Met deze stoel ontmoet elegantie en functionaliteit in een perfect huwelijk van vorm en inhoud, waardoor een investering wordt gegarandeerd die zowel een genot is voor de ogen als voor het lichaam.

Dimensies:

  • lengte: 128 cm
  • zitlengte: 101 cm
  • diepte: 65 cm
  • hoogte: 77 cm
  • zithoogte: 44 cm
  • Hoogte armleuning: 74 cm
Let op: er zijn nog meer afwerkingen beschikbaar.
Neem voor informatie contact met ons op via het formulier ' Informatie aanvragen' .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief