Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

24 Kerstbekers met Handvat in Gedecoreerde Gres Ontbijtbeker - Melchiorre

Code: MELCHIORRE2
€ 133,00 € 193,00 -31%
inclusief BTW
- +
Materiaal
Gres
Levertijden
7 werkdagen
Lengte (cm)
8
Diepte (cm)
8
Hoogte (cm)
10.5
Viadurini Kitchen
Kerstbekerservies in porselein met handvat met Scandinavische versieringen 24 stuks.
De service bestaat uit:
  • 24 kopjes: Ø 8 x h. 10,5 cm - Inhoud: 320 ml
Elk jaar wordt in deze periode het dekken en decoreren van de kersttafel met smaak en verfijning een must. Dit is een belangrijke taak: niet alleen voor een esthetisch en designvraagstuk, maar ook voor het creëren van de juiste sfeer : de gasten verrassen, de familiegeest oproepen, vreugde en warmte overbrengen zijn de sterke punten van de tafel.
Hiervoor is het essentieel om aandacht te besteden aan zelfs de kleinste details , die het verschil kunnen maken in de zoektocht naar een authentieke en bijzondere elegantie.

This Christmas mok set bevat de meest traditionele kerstmarkt in de decoraties, die van de noordelijke dorpen, warme truien en overlopen kopjes warme chocolademelk.
Elk stuk van de collectie draagt bij aan het creëren van de magie van Kerstmis , die met zijn betoverende sfeer het hele gezin aanmoedigt.

Technische kenmerken:
  • Gemaakt van steengoed
  • Met handvat
  • Verkrijgbaar in 2 assortimenten
  • Bruikbaar in de magnetron
  • Vaatwasserbestendig
Waarom kiezen voor steengoed?
Tegenwoordig is steengoed een trendy materiaal vanwege zijn kwalitatieve eigenschappen: het is de perfecte mix van eenvoud en dikte.
De platen gemaakt van steengoed worden in feite erkend voor de sterkte van het materiaal waarmee u een sterk en indrukwekkend ontwerp kunt creëren.
Ze zijn dik en stevig, vergemakkelijken de bediening door de warmte van warme gerechten te behouden en creëren een unieke harmonie op tafel dankzij de effecten van heldere kleuren gecombineerd met functionele vormen aangevuld met glanzende of matte afwerkingen.

De laatst bekeken producten