Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

3-gats wastafelmengkraan met chroomafwerking Playone plus 37 Spar

Code: 371250
€ 721,00

madein_italy

- +
Materiaal
messing
Levertijden
4 weken
Fir Italia
Fir Playone Plus 37 messing wastafelmengkraan, gemaakt in Italië
Aanrecht wastafelmengkraan met een creatief en ultramodern ontwerp in chroomafwerking met drie gaten; 165 mm hoog en met een 110 mm wielbasis met pop-up afval en trekstang.
Volledig geproduceerd in Italië met hoogwaardige materialen die voldoen aan de Europese normen.
Deze mixer biedt de installatie aan de bovenkant, uitgerust met een caché-beluchter en een 180 ° cermanico-klep; aanbevolen voor zijn energiebesparende systeem voor waterbesparing van 6 l / min en voor zijn "tonische" straal (een mengsel van water en verkwikkende en verkwikkende lucht komt uit de sproeikop).

Onderhoud en reiniging: We raden aan om alle druppels of wateraanslag op het product met een zachte doek te drogen; laat geen natte doeken of natte sponzen achter; vermijd het gebruik van schurende of geschuurde sponzen die het oppervlak verwoesten; gebruik geen schoonmaakmiddelen die chloor bevatten of verbindingen die de menger kunnen oxideren.
Voor een perfect onderhoud verwijdert u de beluchter en dompelt u hem een ​​paar uur onder in de verdunde azijn en spoelt u hem vervolgens af met veel water, zodat alle verontreinigingen en kalkaanslag verdwijnen.

Neem voor meer informatie en inschattingen contact met ons op via clienti@viadurini.it.

De laatst bekeken producten

Newsletter

Nieuwsbrief
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Privacy en cookies