Made in Italy

3-zits tuinbank met aluminium structuur Made in Italy - Amata

  • Made in Italy
  • Code: AMATA9
€ 2.943,67 € 3.679,59 -20%
Materiaal Aluminium
Levertijden 1 werkweek
Lengte (cm) 172
Diepte (cm) 66
Hoogte (cm) 82
Zithoogte (cm) 43

3-zits tuinbank met aluminium structuur Made in Italy.

Deze collectie vertegenwoordigt een mix van traditie en innovatie dankzij de geperforeerde textuur die verwijst naar een stijl uit de jaren 50 geherinterpreteerd in een eigentijdse toets.
Bank voor buiten met structuur gemaakt van aluminium . De lichtheid van aluminium komt tot uiting door de combinatie van gebogen lijnen met duidelijkere en meer essentiële geometrieën, vakkundig bewerkt door deskundige Made in Italy- vakmensen om de meerdere elementen eigentijds, praktisch en elegant te maken. Deze buitenbank combineert design en eenvoud , het resultaat van eenvoudige maar resistente materialen die leven geven aan een product met een origineel en avant-garde design, perfect om elke omgeving te vervolmaken.

De bank is een noodzakelijke aanvulling in uw buitenruimtes om te genieten van totale ontspanning tijdens de hete zomerdagen.
Het is een complement van karakter, dat zich leent voor het personaliseren van de omgeving waarin het is geplaatst met stijl en verfijning. Het combineert charme en functionaliteit en heeft een uitstekende slijtvastheid. Ideaal in de tuin of in het zwembad, deze bank zal de kamers personaliseren met design en karakter. Bovendien filtert het geperforeerde patroon het licht en projecteert het een aangenaam schaduwspel op de grond.

Beschikbare afwerkingen :

  • modder
  • duif.
Opties:
  • met kussens
  • geen kussens

Voor informatie of offertes kunt u contact met ons opnemen via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen " of door een e-mail te sturen naar onze adressen.
Wij staan tot uw beschikking voor elke verduidelijking of hulp bij uw aankoopproces.

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief