Made in Italy

3-zitsbank met omkeerbare poef in stof Made in Italy - Boedapest

  • Made in Italy
  • Code: BUDAPEST1
€ 1.491,67 € 1.864,59 -20%
Materiaal Zakdoek
Levertijden 15/20 werkdagen

3-zitsbank met omkeerbare poef in crèmekleurige stof Made in Italy.

3-zitsbank met structuur gemaakt van dennenhout en spaanplaat compleet met polyurethaanvulling en crèmekleurige stoffen bekleding, volledig geproduceerd in Italië . De zit- en rugkussens zijn daarentegen opgevuld met polyurethaanschuim met acrylvezel voor optimaal comfort .

Minimalisme en essentialiteit zijn de belangrijkste kenmerken van dit woonelement dat comfort en functionaliteit belichaamt in combinatie met een veelzijdig en verfijnd design . Zijn esthetiek wordt onderbroken door eenvoudige vormen en lijnen die het een ideale bank maken om elke woonkamer met een eigentijdse stijl op een elegante en sobere manier te completeren, met een zacht en uitnodigend oppervlak waarop u uw momenten kunt doorbrengen die gewijd zijn aan ontspanning of samenzijn. Het rugkussen zorgt ook voor een correcte en comfortabele houding samen met de praktische armleuningen aan de zijkant die een stevige en optimale ondersteuning mogelijk maken.

De realisatie ervan komt van een 100% Made in Italy-productieproces door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen die zijn geselecteerd om een eindproduct van hoge kwaliteit , perfecte afwerking en aandacht voor detail te garanderen. Het resultaat is een zachte , aangename en functionele woonkamerbank die wordt gekenmerkt door een solide en robuuste structuur met een uitstekende duurzaamheid.

Beschikbare varianten:
  • L 220 x P 160 x H 93 cm (met schiereiland poef);
  • L 220 x P 85 x H 93 cm (zonder schiereiland poef).
Let op: de bankbekleding is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende stoffen en kleuren.
Neem contact met ons op voor een offerte of voor meer informatie via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief