Made in Italy

3-zitsbank met schiereiland in witte of blauwe stof Made in Italy - Elzas

  • Made in Italy
  • Code: ALSAZIA
€ 2.761,18 € 3.451,48 -20%
Materiaal Zakdoek
Levertijden 30/45 werkdagen
Lengte (cm) 270
Diepte (cm) 166
Hoogte (cm) 84

3-zitsbank met schiereiland bekleed met verwijderbare Made in Italy-stof.

3-zits woonkamer bank compleet met schiereiland volledig gemaakt in Italië met afneembare stoffen bekleding. De structuur is van dennenhout en spaanplaat met polyurethaanvulling, bedekt met een beschermende stoffen voering. Het veersysteem maakt gebruik van verweven elastische banden, terwijl de zitkussens zijn opgevuld met polyurethaanschuim en de rugkussens in gemixt dons.

Minimalisme en essentialiteit zijn de belangrijkste kenmerken van dit woonelement dat comfort en functionaliteit belichaamt in combinatie met een veelzijdig en verfijnd design . Zijn esthetiek wordt onderbroken door eenvoudige vormen en lijnen die het een ideale bank maken om elke woonkamer met een eigentijdse stijl op een elegante en sobere manier te vervolledigen, met een zacht en uitnodigend oppervlak om uw momenten gewijd aan ontspanning door te brengen.

De creatie komt voort uit een Made in Italy-productieproces door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen die zijn geselecteerd om een eindproduct van hoge kwaliteit te garanderen, perfect gemaakt en met aandacht voor detail. Het resultaat is een zachte, aangename en functionele woonkamerbank die wordt gekenmerkt door een solide en robuuste structuur met een uitstekende duurzaamheid.

Beschikbare afwerkingen:
  • witte stof;
  • blauwe stof.
NB Sierkussens worden niet meegeleverd, neem contact met ons op voor meer informatie. De bankbekleding is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende stoffen en kleuren.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief