Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
 • 0
 • 0

4 stalen stoelen met polymeer zitting Made in Italy - Scab Design Zebra

Code: ZEBRABICOLORE
€ 641,70
inclusief BTW

madein_italy

- +
Materiaal
Polymeer en staal
Levertijden
5 werkdagen * Levertijden kunnen toenemen als het product niet op voorraad is.
Lengte (cm)
55
Diepte (cm)
52
Hoogte (cm)
83
Scab Design

Moderne stapelbare stoel in polymeer en staal Made in Italy, 4 stuks.

Moderne stoel gemaakt in Italië , bestaande uit een tweekleurige recyclebare polymeer schaal met een inwendig deel in glanzend witte afwerking en een uitwendig deel in een gefacetteerde glanzende afwerking, verkrijgbaar in verschillende kleuren. De structuur daarentegen is gemaakt van stalen buis met een diameter van 16 mm en kan tot maximaal 8 eenheden worden gestapeld, waardoor de functionaliteit wordt gemaximaliseerd.
De lijnen zijn eenvoudig en uiterst essentieel, maar in combinatie met de gebruikte materialen en de prachtige afwerkingen die beschikbaar zijn, creëren ze een modern en levendig type zitplaats die elke ruimte in huis een kleurrijke en leuke toets kan geven. Door de twee afwerkingen van het onderstel in de geverfde versie kan deze stoel ook buiten worden gebruikt , waardoor de inrichting van elke tuin of buitenruimte wordt verrijkt.

Maat : L 55 x P 52 x H 83 cm

Zitkleuren beschikbaar :
 • wit en duifgrijs;
 • wit en oranje;
 • Wit en rood;
 • wit en pistachegroen;
 • wit en korenbloem;
 • wit en antraciet.
Structuurafwerkingen beschikbaar :
 • verchroomd;
 • gegalvaniseerd en wit geschilderd;
 • verzinkt en antraciet gelakt.
Een geweldige productieve ziel en aandacht voor detail maken SCAB Design tot een symbool van Made in Italy . Buitengewone objecten, die vorm krijgen vanuit de principes van schoonheid en functionaliteit . Een eindeloze zoektocht naar de perfectie van materie. Kwaliteit en stijl voor zelfgemaakt design.
Scab Design maakt deze objecten al 60 jaar, allemaal volledig van Italiaanse makelij , waarbij ze volledige erkenning krijgen voor de hoogste kwaliteit . Het bouwt esthetisch opmerkelijke en essentiële objecten voor hun dagelijks gebruik.

De certificering van de stoelen en inrichtingselementen is een keuze en een reden tot trots voor Scab. Catas voert de tests uit die het mogelijk maken om weerstands-, stabiliteits- en belastingtests te bereiken, zelfs bij de meest intensieve toepassingen.
De producties van Scab Design zijn perfect recyclebaar, omdat de afzonderlijke componenten waaruit ze bestaan, snel te onderscheiden zijn. Elk plastic element is voorzien van het identificatiemerk volgens de norm EN 16139.2013 en geeft gemakkelijke indicaties voor recycling. Alle Scab-productie is gemaakt met 100% recyclebare materialen .

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten