Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

4 stapelbare stoelen van technopolymeer voor buiten gemaakt in Italië - Scab Design Lisa

Code: LISASED
€ 842,04
inclusief BTW

madein_italy

- +
Materiaal
Technopolymeer
Levertijden
5 werkdagen * Levertijden kunnen toenemen als het product niet op voorraad is.
Lengte (cm)
51
Diepte (cm)
54
Hoogte (cm)
76
Scab Design

Stapelbare tuinstoel in technopolymeer Made in Italy, 4 stuks.

Made in Italy openluchtstoel met zitting en rugleuning in technopolymer en structuur stalen buis met een diameter van 16mm beschilderd met polyesterpoeder dat de mogelijkheid van het stapelen tot maximaal 10 eenheden heeft, waardoor het maximaliseren van de optimalisatie van de beschikbare ruimte indien nodig.
Het eenvoudige en essentiële ontwerp krijgt een meer klassieke look in een eigentijdse stijl dankzij het gebruik van innovatieve en hoogwaardige grondstoffen . What is born is de perfecte oplossing voor zowel buitenruimtes zoals tuinen of buitenveranda's, maar ook voor contractruimtes die een product nodig hebben dat een originele stijl kan garanderen en tegelijkertijd een comfortabele en gastvrije stoel.

Maat : L 51 x P 54 x H 76 cm

Beschikbare kleuren :
  • linnen;
  • duif grijs;
  • antraciet;
  • mosterd;
  • avio;
  • zwart.
Een geweldige productieve ziel en aandacht voor detail maken SCAB Design tot een symbool van Made in Italy . Buitengewone objecten, die vorm krijgen vanuit de principes van schoonheid en functionaliteit . Een eindeloze zoektocht naar de perfectie van materie. Kwaliteit en stijl voor zelfgemaakt design.
Scab Design maakt deze objecten al 60 jaar, allemaal volledig van Italiaanse makelij , waarbij ze volledige erkenning krijgen voor de hoogste kwaliteit . Hij bouwt esthetisch opmerkelijke en essentiële objecten in hun dagelijks gebruik.

Het certificeren van stoelen en inrichtingselementen is een keuze en een reden om trots op te zijn voor Scab. Catas voert de tests uit die het mogelijk maken om weerstands-, stabiliteits- en belastingtests te bereiken, zelfs bij de meest intensieve toepassingen.
De producties van Scab Design zijn perfect recyclebaar, omdat de afzonderlijke componenten waaruit ze bestaan snel kunnen worden onderscheiden. Elk plastic element is voorzien van het identificatiemerk volgens de norm EN 16139.2013 en geeft eenvoudige indicaties voor recycling. Alle Scab-productie is gemaakt met 100% recyclebare materialen .

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten