Made in Italy

4-zits modulaire woonkamerbank in blauwe stof Made in Italy - Mykonos

  • Made in Italy
  • Code: MYKONOS
€ 3522,89 € 4403,61 -20%
Materiaal Zakdoek
Levertijden 15/20 werkdagen
Lengte (cm) 327
Diepte (cm) 167
Hoogte (cm) 42

Modulaire woonkamerbank in stof 4-zits in stof Made in Italy.

Modulaire woonkamerbank volledig gemaakt in Italië bestaande uit twee elementen (4 zitplaatsen) bekleed met blauwe stof met doorgestikte zitting en beweegbare rugkussens in gele stof . De elementen hebben poten in verchroomd metaal (h 15 cm). De structuur is van dennenhout en spaanplaat met polyurethaanvulling, bedekt met een beschermende stoffen voering. Het veersysteem maakt gebruik van verweven elastische banden terwijl de zit- en rugkussens zijn opgevuld met polyurethaanschuim .

De efficiëntie en moderniteit van deze bank worden onderstreept door de praktische en volledig afneembare hoes rugkussens die kunnen worden verplaatst om hun vrije positie te kunnen kiezen om de bank aan te passen aan uw eigen comfortbehoeften.

Minimalisme en essentialiteit zijn de belangrijkste kenmerken van dit woonelement dat comfort en functionaliteit belichaamt in combinatie met een veelzijdig en verfijnd design . Zijn esthetiek wordt onderbroken door eenvoudige vormen en lijnen die het een ideale bank maken om elke woonkamer met een eigentijdse stijl op een elegante en sobere manier te vervolledigen, met een zacht en uitnodigend oppervlak om uw momenten gewijd aan ontspanning door te brengen.

De realisatie ervan komt van een 100% Made in Italy-productieproces door het gebruik van hoogwaardige grondstoffen die zijn geselecteerd om een hoogwaardig eindproduct te garanderen, perfect gemaakt en met aandacht voor de kleinste details. Het resultaat is een zachte, aangename en functionele woonkamerbank die wordt gekenmerkt door een solide en robuuste structuur met een uitstekende duurzaamheid.

Afmetingen :
  • bank: B 327 x D 167 x H 42 cm;
  • 1 rugkussen: B 70 x D 37 x H 37 cm;
  • 2 rugkussens: B 90 x D 37 x H 37 cm.
NB Sierkussens worden niet meegeleverd, neem contact met ons op voor meer informatie. De bankbekleding is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende stoffen en kleuren.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro