Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

6 Design Porseleinen Kerstbekers met Schotel Schiaccianoci

Code: SCHIACCIANOCI1
€ 86,00 € 125,00 -31%
inclusief BTW
- +
Materiaal
Porselein
Levertijden
7 werkdagen
Viadurini Kitchen
Kerstbekers van porselein met notenkraker en schotel met tartan versiering, voor 6 personen.
De service bestaat uit:
  • 6 kopjes: Ø 6,5 x h. 5 cm - inhoud: 100 ml
  • 6 schotels: Ø 12,5 x h. 1,5 cm
Elk jaar wordt in deze periode het dekken en decoreren van de kersttafel met smaak en verfijning een must. Dit is een belangrijke taak: niet alleen voor een esthetisch en designvraagstuk, maar ook voor het creëren van de juiste sfeer : de gasten verrassen, de familiegeest oproepen, vreugde en warmte overbrengen zijn de sterke punten van de tafel.
Hiervoor is het essentieel om aandacht te besteden aan zelfs de kleinste details , die het verschil kunnen maken in de zoektocht naar een authentieke en bijzondere elegantie.

De magie van de notenkraker komt naar de tafel, voor Kerstmis, met de speelgoedsoldaat in het midden omarmd door de groenblijvende tartan-versiering op de schotels , beide symbolen van het kerstverhaal.
Een servies met kerstbekers opgedragen aan liefhebbers van traditionele kerst en aan iedereen die zich wil laten meeslepen door de tijdloze kerstsfeer die het huis zal omhullen.

Technische kenmerken:
  • Gemaakt van porselein met notenkraker decoratie
  • Met schotel in Schotse ruit
  • Niet geschikt voor gebruik in de magnetron
  • Handwas aanbevolen
Waarom kiezen voor porselein?
Porselein is een kostbaar keramisch materiaal dat voor elke behoefte de juiste oplossing kan bieden, het staat synoniem voor lichtheid en veelzijdigheid.
Het belangrijkste kenmerk is functionaliteit: het gebruikt porseleinen borden bij elke gelegenheid, zoals lunch, diner, bruch of een feest.
De verschillende vormen en kleuren passen zich aan elke context aan, resulterend in zeer modern, eenvoudig en minimaal zonder de keuze van elegante details, verfijnde decoraties en
kostbare afwerkingen .

De laatst bekeken producten