Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

6 glazen wijnglazen voor mousserende wijnen en champagne Modern design - lichtheid

Code: LEGGEREZZA
€ 328,00 € 428,00 -23%
inclusief BTW

madein_italy

- +
Materiaal
superieur correct glas
Maatregelen
diameter 8 xh 26,5 cm - inhoud 40 cl
Kleur
transparant
Levertijden
7-10 werkdagen
Viadurini Kitchen

Lichte en verfijnde wijnbekers van modern design in superieur degelijk glas, handgemaakt 6 stuks.

Deze heldere en lichte wijnglazen in glas zijn ontstaan uit de handen van eenvoudige mannen die zich toeleggen op hun werk, waar de esthetische en artistieke waarde van glasverwerking versmelten met de zorgvuldige materiaalkeuze.

Een innovatie op het gebied van wijnproeven en service dankzij de aandacht voor vormen en de maniakale zoektocht naar lichtheid .
Het ontwerp, dat voor elk type wijn is bestudeerd, presenteert als een bijzonderheid de lipafwerking , die het drinken comfortabeler en functioneler maakt, met de elegantie en strengheid van vorm die als sleutelwoorden fungeren.

Het plezier van proeven voegt zich zo bij de verrassende lichtheid en elegantie van het glas en biedt een unieke ervaring voor elke wijn, van wit tot rood, belangrijk rood, van aromaten tot sterke dranken, inclusief mousserende wijnen en champagne.

Materiaal:
  • Loodvrij superieur sonische glas
Het is een materiaal van zeer hoge kwaliteit, gekozen vanwege de specifieke technische kenmerken van maximale transparantie, hoge flexibiliteit, hoge breuk- en wasvastheid.

Dimensies:
  • doorsnee 8 x H 26,5 cm - 40 cl

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten