6 wasbare Amerikaanse placemats in pvc en polyester met patroon - Belita

  • Code: BELITA1
€ 166,62 € 208,28 -20%
Materiaal Pvc en polyester
Levertijden 7/10 werkdagen
Lengte (cm) 50
Diepte (cm) 35

Amerikaanse placemat van pvc en polyester met modern patroon, 6 stuks.

De placemat is ongetwijfeld de meest praktische en snelle oplossing voor diegenen die hun tafel willen verfraaien met smaak en kleur zonder de klassieke tafelkleden te gebruiken, maar de voorkeur geven aan materialen die snel schoon zijn en waarmee u de tafel op een eenvoudige en snelle manier kunt dekken zonder ooit de uiterlijk esthetisch en decoratief.

Deze placemat wordt gekenmerkt door de bijzondere geometrische print die, naast het geven van een modern en verfijnd ontwerp aan de tafel, het product een uitstekende slijtvastheid en ondoordringbaarheid voor vlekken geeft, aangezien het geen vezels heeft die kunnen absorberen zoals de klassieke stoffen tafelkleden. .
Ideaal om in elke situatie te gebruiken om uw tafel snel en gemakkelijk te verfraaien, zelfs buitenshuis voor diners en lunches buiten, terwijl direct contact met de zon wordt vermeden.

Gemaakt van 87% PVC en de overige 13% polyester, het is zacht, flexibel en gemakkelijk en snel schoon te maken met een simpele vochtige doek.
Email Newsletter
Nieuwsbrief