Made in Italy

730 Watt modern design handdoekwarmer in de vorm van een cactus Cactusstyle

  • Made in Italy
  • Code: CACTUSSTYLE
€ 3.164,84 € 3.801,09 -17%
Geeft de Opties Beschikbaar:
Maatregelen H.1500mm x L. 500mm x Hartafstand 35 mm
Levertijden 20/35 werkdagen
Garantie 2 jaar
Maat Dit item kan worden aangepast. Voor meer informatie: info@viadurini.nl
De verwarmde handdoekhouder is verkrijgbaar in verschillende kleuren: het geeft de kleurenkaart weer en geeft de code van de gewenste kleur in de juiste box aan.

Moderne designradiator in de vorm van een cactus Cactusstyle
HOE KIES JE DE TERMOARREDO VOLGENS DE AFMETINGEN VAN JE KAMER
VIERKANTE METERS * NOODZAKELIJKE KRACHT (WATT) **
6 m² 520 W
10 m² 870 W
12 m² 1045 W
20 m² 1739 W
30 m² 2609 W
50 m² 4347 W

* de gegevens zijn verwerkt met een hoogte van 2,70 m.
** De verstrekte gegevens zijn puur theoretisch en variëren afhankelijk van de constructie en de milieukenmerken van het gebouw. Neem voor informatie contact op met uw technicus.
Stralende plaat in de hydraulische versie met een modern, origineel en uniek ontwerp. Gekleurde stalen radiator die herinnert aan de vorm van een cactus. Uitsluitend gemaakt met Italiaanse materialen. De bijzonderheid van dit verwarmde handdoekenrek is dat alle lassen met de hand worden gemaakt.

materiaal:
- staal

Kenmerken :
- Opbrengst (Δt50 ° C) 730 Watt

Opmerking: De kleppen en de houder zijn uitgesloten, om meer informatie te ontvangen op: clienti@viadurini.it

BELANGRIJK : Alle ontwerpmodellen kunnen worden geïnstalleerd op bestaande systemen zonder muur- of hydraulische ingrepen, de verwarmde radiatoren zullen dezelfde interaxen gebruiken die al in uw huis aanwezig zijn, aangezien personalisatie het nieuwe woord is! Als u een gepersonaliseerde radiator wilt, hoeft u alleen maar een offerte aan te vragen bij: clienti@viadurini.it

TECHNISCH ADVIES : om het product in de beste omstandigheden te houden na verloop van tijd is het een zorg tijdens de installatie om alle thermostatische kranen met teflon te monteren en niet met hennep


Viadurini kondigt trots de lancering aan van haar nieuwe collectie radiatoren voor woningmeubilair , ontstaan ​​uit de samenwerking met Metalform , een van de belangrijkste bedrijven die al meer dan 30 jaar thermo 100% Italiaans handgemaakt meubilair vervaardigt.
De combinatie van de authentieke Italiaanse productietraditie en het internationale succes van Viadurini als luxueuze e-commerce voor thuis, geeft een collectie van 33 modellen die beschikbaar zijn in meer dan 100 varianten die de klassieke lijnen van de uitstralende elementen omverwerpen en zo originele producten creëren. creatieven die in staat zijn om elke ruimte op te smukken en in te richten. De collectie haalt zijn inspiratie rechtstreeks uit hedendaagse kunst en uit de nieuwste trends die Europa doorkruisen. De materialen? Alleen de beste zoals gezegd van Italiaanse oorsprong en lassen van alle met de hand gemaakte metaallegeringen.
Een andere technologische revolutie mogelijk met deze Metalform- collectie van Viadurini is personalisatie. Vandaag zijn de radiatoren die zich aan u aanpassen!
Kleuren, patronen, patronen en maten volledig aangepast om zelfs geen bouwwerkzaamheden thuis te hoeven doen. Ten slotte kunnen alle producten die Metalform in samenwerking met Viadurini heeft gemaakt, met een hoger vermogen dan de standaard worden aangevraagd. Dankzij hun coating circuleert meer water en dus geeft het product meer warmte af. Het vermogen varieert van 500 W tot 2.4000 W. Veelzijdig in plaatsing en ook ideaal voor grote kamers vanwege de kenmerken van de calorische opbrengst met een minimaal watergehalte.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefoonlijnen)
  • Maandag t / m vrijdag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.nl
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De getoonde prijzen zijn inclusief BTW