Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Framework rechthoekige beeltenis stilleven met handgemaakte decoraties

Code: FLOREALE SI-216
€ 715,00
inclusief BTW

madein_italy

- +
Maatregelen
150 cm x 60 cm
Levertijden
8/10 werkdagen
LAS Laser Art Style
Framework rechthoekige beeltenis stilleven met handgemaakte decoraties
Fantastische kader van de natuurlijke stijl bloemen, uniek design en onnavolgbaar.
Quadro MDF, met een rechthoekige vorm en grote omvang.
Dit prachtig plein toont het stilleven op een poeder-witte achtergrond kleur, frame versierd met handgeschilderde versieringen in de kleuren beige en houtsnijwerk.
volledig gemaakt in Italië Framework, het brengt daarmee de grote kwaliteit en de schoonheid van de Italiaanse kunst.
Laser gesneden, dit ontwerp kader bestaat uit eenvoudige en bochtige lijnen, en nauwgezette aandacht voor details, die een gevoel van harmonie te geven aan het hele werk van de kunst.
Dit kader kan passen in elke omgeving waarin het wordt ingebracht.
Quadro moderne stijl, creatief en origineel.
Het brengt je ook een vleugje design in uw huis!

Product 100% GEMAAKT IN ITALIË!

LAS is een bedrijf dat zich richt op altijd op zoek naar perfectie, vandaag is een mijlpaal in de dell 'huisinrichting industrie.
Van ontwerp tot afwerking, zijn alle productieprocessen in Italië verrichte, om voortdurend te garanderen van de kwaliteit normen van een product 100% Made in Italy.
LAS is geregistreerd in het nationaal register van Italiaanse fabrikanten in dat systeem voldoet aan de eisen van EN01 - 100% origineel Italiaanse kwaliteit, en LAS Laser Art Style merk is "100% gecertificeerd Made in Italy"
absolute compositorische evenwicht vormen, die voortvloeien uit de hoge kwaliteit van de afwerking, terwijl de behandeling met de nieuwe lasertechnologie, en dat zij dragen de onschatbare waarde van handenarbeid.
Real kunstwerken 100% Made in Italy, ingericht en versierd met grote vaardigheid, in staat om de kijker te boeien en het maken van speciale omgevingen waarin ze zijn geplaatst.

De laatst bekeken producten