Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Moderne rechthoekige spiegel in wit MDF met inserts van roestvrij

  • Code: SPECCHIERA SI-095-SP
€ 484,00
inclusief BTW
Made in Italy
- +
Maatregelen
134 cm x 54 cm
Levertijden
8/10 werkdagen
LAS Laser Art Style
Moderne rechthoekige spiegel in wit MDF met inserts van roestvrij
Mooie spiegel met een uniek design en onnavolgbare, gemaakt van MDF volledig in Italië.
Spiegel in witte afwerking verrijkt met roestvrij stalen inzetstukken die gevoelig licht punten langs het lichaam van de spiegel zelf af.
Snijden en laser gegraveerd is deze spiegel van de rechthoekige vorm gevormd door eenvoudige lijnen, gestileerd en kwadraat.
Spiegel met een moderne en originele stijl. Het brengt je ook een vleugje design in uw huis!

Product 100% GEMAAKT IN ITALIË!

LAS is een bedrijf dat zich richt op altijd op zoek naar perfectie, vandaag is een mijlpaal in de dell 'huisinrichting industrie.
Van ontwerp tot afwerking, zijn alle productieprocessen in Italië verrichte, om voortdurend te garanderen van de kwaliteit normen van een product 100% Made in Italy.
LAS is geregistreerd in het nationaal register van Italiaanse fabrikanten in dat systeem voldoet aan de eisen van EN01 - 100% origineel Italiaanse kwaliteit, en LAS Laser Art Style merk is "100% gecertificeerd Made in Italy"
absolute compositorische evenwicht vormen, die voortvloeien uit de hoge kwaliteit van de afwerking, terwijl de behandeling met de nieuwe lasertechnologie, en dat zij dragen de onschatbare waarde van handenarbeid.
Real kunstwerken 100% Made in Italy, ingericht en versierd met grote vaardigheid, in staat om de kijker te boeien en het maken van speciale omgevingen waarin ze zijn geplaatst.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten