Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Moderne decoratieve ronde spiegel in lasergegraveerde MDF

Code: SPECCHIERA SI-320
€ 419,53
inclusief BTW

madein_italy

- +
Maatregelen
60 cm x 70 cm
Levertijden
8/10 werkdagen
LAS Laser Art Style
Moderne decoratieve ronde spiegel in lasergegraveerde MDF
Mooie decoratieve wandspiegel met een uniek en onnavolgbaar ontwerp, volledig vervaardigd in MDF in Italië.
Ronde spiegel met ronde en originele geometrische decoraties, in MDF, verkrijgbaar in verschillende tinten. Deze spiegel is ook verrijkt met prachtige ton-sur-ton gravures.
Deze spiegel met een originele vorm is gesneden en laser gegraveerd en bestaat uit eenvoudige, bochtige en gestileerde lijnen.
Spiegel met een moderne, creatieve en originele stijl.
Breng ook een vleugje design in uw huis en kies de meest geschikte afwerking voor u!

100% GEMAAKT IN ITALIË product!

LAS is een bedrijf dat altijd streeft naar perfectie , tegenwoordig is het een referentiepunt in de sector van de woninginrichting.
Van ontwerp tot afwerking, alle productieprocessen worden uitgevoerd in Italië, om constant de kwaliteitsnormen van een 100% Made in Italy-product te garanderen .
LAS is geregistreerd in het nationale register van Italiaanse fabrikanten , omdat het voldoet aan de vereisten van het IT01-systeem - 100% originele Italiaanse kwaliteit en het LAS Laser Art Style-merk is gecertificeerd "100% Made in Italy"
Vormen van absoluut compositorisch evenwicht, die voortkomen uit de uitstekende kwaliteit van vakmanschap, terwijl ze zichzelf vergelijken met nieuwe lasertechnologieën, en die de onschatbare waarde van handwerk in zich dragen.
Echte kunstwerken 100% Made in Italy, versierd en verfraaid met grote vaardigheid, in staat om degenen die ze observeren te boeien en de omgevingen waarin ze worden geplaatst bijzonder te maken.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten