Made in Italy

Adelaarsvormig beeld Murano glas en goud Made in Italy 1,70 m | Aquilona

  • Made in Italy
  • Code: AQUILONA
€ 17.279,20
Materiaal Murano's glas
Levertijden 10-15 werkdagen
Hoogte (cm) 170

Groot beeld in de vorm van een adelaar in goud en fijn handgemaakt Murano-glas Gemaakt in Italië - 1,7 m.

Dit betoverende en elegante beeldhouwwerk in de vorm van een adelaar, met een kristalkleurige stam op een voetstuk, heeft ongelooflijke afmetingen en amethist tinten met melkwitte details , terwijl de snavel en poten van 24K goud zijn . Het beeld is tot in detail behandeld, in feite maken de beweging van de vleugels en de opening van de poten het object realistisch en buitengewoon verfijnd.
Veiligheid en stabiliteit worden ook bestudeerd en gegarandeerd door de samenstelling van het artikel in drie delen: de gedeelde stam wordt vastgezet met een centrale pin, terwijl de adelaar door middel van een metalen pin op het hoogste deel van de stam wordt gestoken.

Het is volledig handgemaakt in Italië in Murano-glas , een materiaal van grote waarde en kwaliteit.
Het is een echt kunstwerk dat voortkomt uit een oude traditie die zijn oorsprong vindt in de stad Venetië sinds 1200, toen de glasproducenten werden beperkt tot het eiland Murano om de schade veroorzaakt door de ovens te beperken en de geheimen van deze kunst.

Het prachtige effect wordt verkregen dankzij de fusie van glas bij hoge temperaturen waarvan de verwerking met de hand wordt uitgevoerd, volgens dezelfde technieken uit het verleden, uit de vrije hand door glasmeesters die de beheersing en het creatieve vermogen hebben om dit kostbare materiaal te vormen tot objecten van grote en intense schoonheid. Concreet wordt het glas handmatig verwarmd en gehesen door stalen staven en vervolgens onderworpen aan verwerking met verschillende technieken zoals blazen en gieten. Het wordt vervolgens in een langzaam en gestaag proces afgekoeld tot kamertemperatuur. Dan bereiken we de laatste fasen van selectie, polijsten, snijden, slijpen enz ...

De verwerking vertegenwoordigt een echte kunst die hoge handmatige vaardigheden en voortdurende innovatie vereist: daarom is de schoonheid van deze werken uniek en geliefd over de hele wereld.

NB : aangezien dit een handgemaakt artikel is, zal geen enkel product perfect identiek zijn aan het andere. Elk item is ondertekend en vergezeld van een certificaat dat de oorsprong van het in Italië gemaakte product certificeert en garandeert.
Het is ook mogelijk om de creatie van op maat gemaakte en gepersonaliseerde projecten aan te vragen . Neem voor informatie en/of offertes contact met ons op via het formulier "Informatie aanvragen ".
Gezien het vakmanschap van het product zijn de afmetingen indicatief .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefoonlijnen)
  • Maandag t / m vrijdag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.nl
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De getoonde prijzen zijn inclusief BTW