Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Afbeelding in reliëf op canvas met de Drake-zon

Code: DRAKE
€ 947,00 € 1.298,00 -27%
inclusief BTW

madein_italy

- +
Maatregelen
160 cm x 80 cm
Levertijden
7/10 werkdagen na bestelling geplaatst
Viadurini Decor
Afbeelding in reliëf op canvas met de Drake-zon
Drake is een grote en onnavolgbare muurfoto, met een modern en origineel ontwerp.
Origineel schilderij gemaakt door ambachtslieden die een grote zon vertegenwoordigen, met unieke, golvende en elegante lijnen; met het doel om elke omgeving waarin het is ingebracht te verlichten met zijn oorspronkelijke stijl.
Drake bestaat uit een gelamelleerd en gelakt paneel, verrijkt met verschillende balken, gebogen en met de hand gedecoreerd. Behalve deze stralen, wordt de grote eigenaardigheid van deze afbeelding vertegenwoordigd door het centrale element verrijkt door de materiële verwerking, alles om Drake een verdere vleugje originaliteit te geven. Het hele product is verkrijgbaar in verschillende afwerkingen.
Drake is een unieke foto in zijn soort, de elegante vierkante vorm in de vorm van een grote rechthoek, die in contrast staat met de kronkelende lijnen van de centrale zon, en zijn delicate afwerkingen, geven dit product een grote originaliteit en elegantie.
Kader met een uniek ontwerp, geschikt om met smaak en elegantie uw huis, kantoor, winkels, hotels, maar ook voor contractbenodigdheden in te richten.
Kader dat geschikt is voor mensen die houden van een moderne en verfijnde stijl, in staat om een ​​unieke harmonie te creëren waar het ook wordt geplaatst.
Handgemaakt door bekwame ambachtslieden, Drake vertegenwoordigt de grote kunst en design van Made in Italy. Bovendien zijn alle gebruikte materialen niet-toxisch en ecologisch duurzaam.
Drake kan harmoniseren met elk type meubel, van klassiek tot modern, van etnisch tot minimalistisch, met de kwaliteit van 100% made in Italy.
Breng een vleugje originaliteit in de omgevingen die u het meest wilt!

Beschikbare afwerkingen :
- Duct panel gelakt ivoor met zilveren gebogen stralen met de hand versierd, centraal element in goud en zilver blad op materiaalverwerking
- gelakt duif canvaspaneel met gelakte gebogen stralen ivoor en ingericht met de hand, het centrale element in zilver blad verwerkingsmateriaal
- Zwart gelakt paneel met gebogen stralen in bladgoud en met de hand versierd zilver , centraal element in goud en zilver blad op materiaalverwerking
- Antraciet gelakt paneel met gebogen stralen in zilveren blad en met de hand versierd lood , centraal element in bladzilver of lood op materiaalverwerking

Prestige en originaliteit: de nieuwe collectie Viadurini Decor biedt een breed scala aan vormen en afwerkingen om te voldoen aan elke gewenste stijl. De elegantie van design voldoet aan de verfijning van de materialen. De kleuren en de technieken komen samen om een ​​nieuw concept van driedimensionaliteit leven te geven.
De Viadurini Decor producten zijn volledig met de hand gemaakt in Italië met geschoolde arbeidskrachten, met behulp van hoogwaardige materialen, milieuvriendelijke - eco-vriendelijke, niet-giftig uitvoeringen en kleuren op waterbasis.
De spiegels zijn uitgerust met een anti-ongevalsysteem en de wandbevestiging is instelbaar.
Dit zijn slechts een paar voorzorgsmaatregelen die Viadurini Decor opdraagt ​​voor zijn creaties, om altijd een product van hoge kwaliteit te garanderen dat in Italië is gemaakt .

De laatst bekeken producten