Made in Italy

Afbeelding met met de hand versierde calla lelies met Tyler bladgoud details

  • Made in Italy
  • Code: TYLER
€ 504,83
Maatregelen 150 cm x 60 cm
Levertijden 7/10 werkdagen na bestelling geplaatst
Afbeelding met met de hand versierde calla lelies met Tyler bladgoud details
Tyler is een elegant bloemenwandbeeld, met grote afmetingen en een modern en origineel ontwerp.
Tyler is gemaakt door ambachtslieden en bestaat uit een frame en vijf zachte kelken in MDF, allemaal met de hand gevormd en gedecoreerd op materiaalwerk in reliëf, met een gebeitst effect met details in bladgoud.
Bijzonderheden van dit schilderij zijn juist de geperforeerde structuur die het mogelijk maakt om het schilderij te laten samensmelten met de onderliggende muur, alsof er steegjes uit zijn ontstaan. Kenmerk dat van dit schilderij een echt kunstwerk maakt.
Tyler is een unieke foto in zijn soort, gekenmerkt door een elegant gekwadrateerde vorm.
Kader met een uniek ontwerp, geschikt om met smaak en elegantie uw slaapkamer, de woonkamer, de ingang, maar ook het kantoor of contractbenodigdheden in te richten, en deze om te vormen in unieke en onnavolgbare omgevingen.
Met de hand gemaakt door bekwame ambachtslieden, vertegenwoordigt Tyler de grote kunst en het design van Made in Italy. Bovendien zijn alle gebruikte materialen niet-toxisch en ecologisch duurzaam.
Tyler kan harmoniseren met elk type meubilair, van klassiek tot modern, van etnisch tot minimalistisch, met de kwaliteit van 100% die in Italië wordt gemaakt.
Breng een vleugje originaliteit in de omgevingen die u het meest wilt!

Afwerking :
- Frame met twee gevormde en met de hand versierde elementen op materiaal met textuur, met een gebeitste effect en bladgouddetails.

Prestige en originaliteit: de nieuwe collectie Viadurini Decor biedt een breed scala aan vormen en afwerkingen om te voldoen aan elke gewenste stijl. De elegantie van design voldoet aan de verfijning van de materialen. De kleuren en de technieken komen samen om een ​​nieuw concept van driedimensionaliteit leven te geven.
De Viadurini Decor producten zijn volledig met de hand gemaakt in Italië met geschoolde arbeidskrachten, met behulp van hoogwaardige materialen, milieuvriendelijke - eco-vriendelijke, niet-giftig uitvoeringen en kleuren op waterbasis.
De spiegels zijn uitgerust met een anti-ongevalsysteem en de wandbevestiging is instelbaar.
Dit zijn slechts een paar voorzorgsmaatregelen die Viadurini Decor opdraagt ​​voor zijn creaties, om altijd een product van hoge kwaliteit te garanderen dat in Italië is gemaakt .
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefoonlijnen)
  • Maandag t / m vrijdag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.nl
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De getoonde prijzen zijn inclusief BTW