Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Aluminium lamp met 2 verstelbare lampen, handgemaakt gemaakt in Italië - Gemina

Code: GEMINA2
€ 559,38 € 777,53 -28%
inclusief BTW

madein_italy

- +
Materiaal
Aluminium
Maatregelen
Voet: diameter 6 x H 12 cm; Ringen: doorsnede 12 cm
Levertijden
15 werkdagen
Viadurini Lighting

Handgemaakte plafondlamp in geverfd aluminium met dubbele verstelbare ring Made in Italy.

Deze plafondlamp is handgemaakt in Italië door bekwame vakmensen en heeft een geschilderde aluminium structuur voorzien van een dubbele draaibare ring met scharnier. Compleet met transformator in de centrale cilinder.
De categorie plafondverlichting is een perfecte oplossing om elke kamer te verlichten, zodat u zelfs kleinere kamers efficiënt kunt verlichten en ruimtes kunt optimaliseren dankzij hun discrete ontwerp . Naast het praktische aspect wordt het echter steeds belangrijker om accessoires te kiezen die het uiterlijk van de kamer radicaal kunnen veranderen door de esthetiek ervan te verrijken.
Kenmerkend voor deze aanvulling zijn de eenvoudige en minimale lijnen die samen met zijn kleine formaat het een perfecte lamp maken voor wie op zoek is naar een bijzonder functionele oplossing, een kenmerk dat wordt geboden door de mogelijkheid om de lichtbundels te richten op basis van hun behoeften. Deze lamp belichaamt daarom de twee aspecten, ontwerp en functionaliteit , en slaagt erin om lichtspelen tot leven te brengen die persoonlijkheid kunnen geven zonder opdringerig te zijn en zonder de aandacht af te leiden van de belangrijkste inrichtingsaccessoires binnenin. van de kamer waarin het is geplaatst.

Lamp / fitting: AR111 LED 12V

NB: lamp niet inbegrepen.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten