Made in Italy

Aluminium tuinfauteuil Made in Italy - Elrond

  • Made in Italy
  • Code: ELROND
€ 1.066,39 € 1.332,98 -20%
Materiaal Aluminium
Levertijden 1 week
Lengte (cm) 57
Diepte (cm) 61
Hoogte (cm) 83
Zithoogte (cm) 44

Made in Italy aluminium tuinfauteuil.

Outdoor fauteuil in aluminium volledig gemaakt in Italië . Element met een fris en eigentijds design en golvende lijnen , geschikt voor elk type buitenomgeving .

De fauteuil maakt deel uit van een collectie die gebaseerd is op het gebruik van aluminium buizen als connotatief element. De collectie biedt maximale vrijheid bij de samenstelling, met naar behoefte te combineren modules.

Beschikbare afwerkingen :
  • wit;
  • groente;
  • vliegtuig.
Viadurini in the Garden presenteert een collectie outdoorproducten met een vernieuwend design. Deze producten belichamen een van de oudste kunsten die nog steeds het verleden weet te verweven met het heden, een kunst gemaakt van techniek en wijsheid, intuïtie en kennis van het materiaal en zijn potentieel.
Collectie die bruikbaarheid , kwaliteit , schoonheid en design op vakkundige wijze combineert, uitnodigend en boeiend tegelijk. Producten begiftigd met grote functionaliteit , betrouwbaarheid in de tijd en weerstand tegen weersinvloeden .

NB : De fauteuil is op aanvraag verkrijgbaar in andere afwerkingen. Het zitkussen is niet inbegrepen, dat op aanvraag ook in verschillende afwerkingen verkrijgbaar is.
Neem contact met ons op voor meer informatie of om een gepersonaliseerde offerte aan te vragen door het daarvoor bestemde formulier "Informatie aanvragen" in te vullen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief