Made in Italy

Aluminium tuintafel in hoogte verstelbaar Made in Italy - Amata

  • Made in Italy
  • Code: AMATA4
€ 1.647,19 € 2.058,98 -20%
Materiaal Aluminium
Levertijden 1 werkweek
Lengte (cm) 76
Diepte (cm) 76
Hoogte (cm) 39/73

Ronde tuintafel in hoogte verstelbaar tot 73 cm met aluminium structuur Made in Italy.

Deze collectie vertegenwoordigt een mix van traditie en innovatie dankzij de geperforeerde textuur die verwijst naar een stijl uit de jaren 50 geherinterpreteerd in een eigentijdse toets.
Ronde buitentafel in hoogte verstelbaar van 39 cm tot 73 cm met structuur gemaakt van aluminium . De lichtheid van aluminium komt tot uiting door de combinatie van gebogen lijnen met duidelijkere en meer essentiële geometrieën, vakkundig bewerkt door deskundige Made in Italy- vakmensen om de vele elementen eigentijds, praktisch en elegant te maken. Deze buitentafel combineert design en eenvoud , het resultaat van eenvoudige maar resistente materialen die leven geven aan een product met een origineel en avant-garde design, perfect om elke omgeving te completeren.

De tafel is een noodzakelijke aanvulling in uw buitenruimtes om uw gezellige momenten te combineren.
Het is een complement van karakter, dat zich leent voor het personaliseren van de omgeving waarin het is geplaatst met stijl en verfijning. Daarin komen charme en functionaliteit samen en heeft het een uitstekende slijtvastheid. Ideaal in de tuin en in het zwembad, deze stoel zal de kamers personaliseren met design en karakter. Bovendien filtert het geperforeerde patroon het licht en projecteert het een aangenaam schaduwspel op de grond.

Beschikbare afwerkingen :

  • modder
  • duif.

Voor informatie of offertes kunt u contact met ons opnemen via het daarvoor bestemde formulier " Informatie aanvragen " of door een e-mail te sturen naar onze adressen.
Wij staan tot uw beschikking voor elke verduidelijking of hulp bij uw aankoopproces.

Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief