Made in Italy

Ambachtelijke 6-lichts kroonluchter in gerookt Venetiaans glas gemaakt in Italië - Agustina

  • Made in Italy
  • Code: AGUSTINA
€ 2999,21 € 3749,02 -20%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) tweeënnegentig
Diepte (cm) tweeënnegentig
Hoogte (cm) 140

Handgemaakte kroonluchter van gerookt Venetiaans glas en metaal, gemaakt in Italië.

Verfijnde en elegante kroonluchter met 6 lampen van handgemaakt Venetiaans glas, gerookte afwerking met details van gepolijst chroommetaal , gemaakt in Italië in Venetië. Een ontwerp bestaande uit golvende en dynamische lijnen die zich ontwikkelen tot een bijzonder omhullend verticaal silhouet voor een resultaat dat in staat is om hedendaagse omgevingen of klassieke ruimtes te karakteriseren. Door de herinterpretatie van de klassieker wordt een kroonluchter geboren die de hoofdrolspeler wordt in elke omgeving, die intieme en gastvrije sferen oproept voor een stijlvolle verlichting.

Een 100% Made in Italy productie die zijn wortels heeft in de authentieke traditie van Venetië , een stad met een sterke geschiedenis van tien jaar en een inspiratiebron voor glasverwerking . Elk element, fijn bewerkt door bekwame ambachtslieden, experts in de sector , vertelt over oude technieken die door de jaren heen zijn overgeleverd en die de ware essentie van glas tot op de dag van vandaag hebben gebracht, en vertellen door het licht de waarden van ervaring , authenticiteit en neiging tot schoonheid . De impuls om inrichtingsoplossingen aan te bieden die traditie respecteren, gaat samen met de wens om iets innovatiefs te creëren om klassieke accessoires aan te bieden, compleet met geavanceerde technologieën om uw kamers met stijl in te richten, herinnerend aan het verleden. Wat is geboren, is een inrichtingsvoorstel dat lijkt te zijn gesmeed door licht, ontworpen om hedendaagse omgevingen te decoreren met alle klasse en elegantie waarmee het de grote zalen van oude gebouwen verlichtte.

Lamp (niet inbegrepen) : 6 x MAX 42W E14

NB : de kroonluchter is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleuren en omdat hij handgemaakt is, is hij volledig aanpasbaar, ook in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief