Made in Italy
Gratis uitgaven

Ambachtelijke kroonluchter met 18 lichten in Venetië-glas, gemaakt in Italië - Margherita

  • Made in Italy
  • Code: MARGHERITA6
€ 6608,98 € 7343,31 -10%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 106
Diepte (cm) 106
Hoogte (cm) 99

18-lichts kroonluchter in gerookt Venetiaans glas, handgemaakt in Italië.

Kroonluchter met klassieke lijnen gemaakt in Italië in Venetië in met de hand bewerkt glas met gerookte afwerking met details in gepolijst chroom metaal . Een imposante en verfijnde figuur, ideaal voor het stijlvol verlichten van grote omgevingen waarin het sferen uit het verleden creëert. Zijn eigenaardigheid is het gebruik van uiterst kostbare grondstoffen die fijn zijn bewerkt om nieuwe vormen tot leven te brengen, zoals die van de geknoopte en gestreepte armen voor een exclusief en hoogwaardig resultaat . Ideaal om grote ruimtes in huis te verlichten, valt deze kroonluchter op door zijn bijna futuristische esthetiek dankzij de prachtige afwerking die de hele structuur bedekt en een unieke en stijlvolle touch geeft .

Uit het gebruik van hoogwaardige grondstoffen uit het Italiaanse grondgebied en uit de vakkundige verwerking van glas door bekwame ambachtslieden in de sector die de oude tradities al tientallen jaren hebben doorgegeven, is een groot meesterwerk van glaskunst geboren dat wordt gekenmerkt door efficiëntie , functionaliteit en een stijlvolle esthetiek . Elke productiefase vindt plaats in Venetië , het kloppend hart van de glastraditie, met bijzondere aandacht voor detail en respect voor de oude technieken met een verlangen naar het moderne om zichzelf naar de toekomst te projecteren. Daarbij vermengt hoog vakmanschap zich met design en vindt traditie nieuw leven door het gebruik van innovatieve technologieën . Het resultaat is een kunstwerk dat een klassieke stijl herinterpreteert door middel van een eigentijdse taal die door het licht zijn waarden van authenticiteit en efficiëntie laat zien .

Lamp (niet inbegrepen) : 18 x MAX 42W E14

NB : de kroonluchter is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleuren en omdat hij handgemaakt is, is hij volledig aanpasbaar, ook in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro