Made in Italy

Ambachtelijke plafondlamp van Venetiaans glas en goudkleurig metaal - Deborah

  • Made in Italy
  • Code: DEBORAH1
€ 2.938,91 € 3.673,64 -20%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 50
Diepte (cm) 50
Hoogte (cm) 28

Handgemaakte plafondlamp van glas en metaal uit Venetië, gemaakt in Italië.

Plafondlamp in Venetiaans glas met melkwitte afwerking , handgemaakt kristal met metalen details in geborsteld gouden afwerking, gemaakt in Italië . Een ontwerp dat is geïnspireerd op de traditionele kroonluchters in Empire-stijl die de zalen en grote bals van de meest prestigieuze Europese en 19e-eeuwse rechtbanken verrijkten en verfraaiden. De meest weelderige ornamenten, de grootsheid van de volumes en de schittering van de kristallen worden opnieuw bekeken in een eigentijdse sleutel door middel van essentiële tekens . Elk element dat doet denken aan de oude pracht is gekristalliseerd in kunstig gebogen buizen van geblazen glas omarmd door verfijnde metalen banden. Het resultaat is de ongekende ontmoeting tussen neoclassicisme en industriële stijl die een ophanging creëert met afmetingen, transparanten en chromatische tonen die geschikt zijn voor hedendaagse meubels.

Een 100% Made in Italy productie die zijn wortels heeft in de authentieke traditie van Venetië , een stad met een sterke geschiedenis van tien jaar en een inspiratiebron voor glasverwerking . Elk element, fijn bewerkt door bekwame ambachtslieden, experts in de sector , vertelt over oude technieken die door de jaren heen zijn overgeleverd en die de ware essentie van glas tot op de dag van vandaag hebben gebracht, en vertellen door het licht de waarden van ervaring , authenticiteit en neiging tot schoonheid . De impuls om inrichtingsoplossingen aan te bieden die traditie respecteren, vermengt zich met de wens om iets innovatiefs te creëren om klassieke accessoires aan te bieden, compleet met geavanceerde technologieën om uw kamers met stijl in te richten, herinnerend aan het verleden. Wat is geboren, is een inrichtingsvoorstel dat lijkt te zijn gesmeed door licht, ontworpen om hedendaagse omgevingen te decoreren met alle klasse en elegantie waarmee het de grote zalen van oude gebouwen verlichtte.

Lampen (niet inbegrepen) : 1 x MAX 17,5W LED 3000 ° K 1800 lm

NB : de plafondlamp is verkrijgbaar in een groot aantal verschillende kleurencombinaties en omdat ze handgemaakt is, is ze volledig aanpasbaar in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier " Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief