Made in Italy

Ambachtelijke Venetiaanse glazen kroonluchter met 6 lampen Made in Italy - Bernadette

  • Made in Italy
  • Code: BERNADETTE
€ 3.535,58 € 4.419,48 -20%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 71
Diepte (cm) 90
Hoogte (cm) 140

6 lichts kroonluchter in Venetiaans glas en verchroomd metaal, handgemaakt in Italië.

Fijne 6-lichts kroonluchter handgemaakt in Italië in Venetiaans glas met kristalafwerking en details in gepolijst verchroomd metaal . Uit een prachtig spel van rondingen en transparanten , van metalen details en rigoureuze decoraties, wordt een meubelaccessoire met een sterke decoratieve waarde geboren dat zich met smaak en persoonlijkheid aanpast aan hedendaagse omgevingen en aan klassieke interieurs die ondanks het creatieve ontwerp veelzijdig blijken te zijn. De originele evoluties van glas tonen het ongelooflijke vakmanschap dat leven geeft aan echte kunstwerken die kunnen verbazen dankzij hun scenografische ziel .

Elk element waaruit deze prachtige inrichtingsoplossingen bestaan, is individueel gemaakt en komt uit de handen van deskundige ambachtslieden in de sector die, dankzij een grondige kennis van de Venetiaanse traditie in glasverwerking , echte kunstwerken tot leven brengen die zijn uitgerust met een ziel en een persoonlijkheid die degenen die ze uitvinden, degenen die ze maken en degenen die ze gebruiken in staat stelt een persoonlijke gelijkenis en geschiktheid te creëren, waardoor ze empathisch met hen kunnen voelen. Het hele productieproces vindt plaats in Venetië , het kloppende hart van de glastraditie, met bijzondere aandacht voor detail en met respect voor de oude technieken met een verlangen naar het moderne om zichzelf naar de toekomst te projecteren. Op deze manier worden authentieke en efficiënte verlichtingsideeën geboren die klassieke ontwerpen reproduceren in een eigentijdse stijl voor een exclusief en avant-gardistisch resultaat .

Lamp (niet inbegrepen) : 6 x MAX 42W E14

NB : de kroonluchter is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleuren en omdat hij handgemaakt is, is hij volledig aanpasbaar, ook in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief