Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Ambachtelijke vloerlamp in natuurlijk messing met LED Made in Italy - Agio

Code: AGIO1
€ 983,00 € 1.366,37 -28%
inclusief BTW

madein_italy

- +
Materiaal
Messing
Maatregelen
Voet: L 20 x P 20 cm
Levertijden
15 werkdagen
Viadurini Lighting

Staande lamp in natuurlijk messing met verstelbaar LED-licht Made in Italy.

Deze vloerlamp heeft een structuur in naturel afgewerkt messing met sleutelverbindingen voorzien van een verstelbare cilinder waarin de led is geplaatst. Compleet met 230V vloerdimmer.
Het ontwerp is eenvoudig en essentieel, maar de messing afwerking helpt het product zijn sterke persoonlijkheid te geven, waardoor het uniek en uiterst origineel is, waardoor het in kamers met verschillende meubelstijlen kan worden geplaatst, van de modernste tot de meest traditionele.
Deze aanvulling, handgemaakt in Italië , is een bijzonder geschikt idee om te gebruiken als lichtpunt voor de woonkamer om een kleine hoek te creëren waar je kunt lezen of gewoon kunt genieten van een paar momenten van ontspanning.
Dit type product vertegenwoordigt in feite een fundamenteel meubelstuk dat een lichtpunt creëert en tegelijkertijd beweging geeft aan de omgeving en de stijl van het huis verrijkt. Wat bij de keuze belangrijk is, is duidelijk het functionele aspect, maar we zoeken ook steeds meer naar een ontwerp dat de aandacht kan trekken, waardoor de lamp een decoratief element wordt dat onderdeel wordt van de omgeving en zijn waarde verhoogt.

Lamp / fitting : GU10 7W 510 lumen 2700 ° K

NB: inclusief led-lamp.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten