Made in Italy

Amber havikvormig standbeeld in Murano-glas gemaakt in Italië - Pellegrino

  • Made in Italy
  • Code: PELLEGRINO
€ 1.690,03
Materiaal Murano's glas
Levertijden 10-15 werkdagen
Lengte (cm) 30
Diepte (cm) 30
Hoogte (cm) 50

Havikvormig beeld in fijn handgemaakt Murano-glas Gemaakt in Italië.

Deze betoverende en elegante sculptuur in de vorm van een vliegende havik in amberkleur ondersteund door een transparante glazen voet.
Het beeld is tot in het kleinste detail verzorgd, in feite zijn de vleugels en staart individueel gedefinieerd door unieke uitsnijders die geschikt zijn om zeer hoge temperaturen te weerstaan. Evenzo worden de snavel en poten , ook in amberkleur, met de hand tot in de kleinste details gedefinieerd.

Dit is precies wat deze creatie prachtig en luxueus maakt, gemaakt in Italië in Murano-glas , een materiaal van grote waarde en kwaliteit.
Het is een echt kunstwerk dat voortkomt uit een oude traditie die zijn oorsprong vindt in de stad Venetië sinds 1200, toen de glasproducenten werden beperkt tot het eiland Murano om de schade veroorzaakt door de ovens te beperken en de geheimen van deze kunst.

Het prachtige effect wordt verkregen dankzij de fusie van glas bij hoge temperaturen waarvan de verwerking met de hand wordt uitgevoerd, volgens dezelfde technieken uit het verleden, uit de vrije hand door glasmeesters die de beheersing en het creatieve vermogen hebben om dit kostbare materiaal te vormen tot objecten van grote en intense schoonheid. Concreet wordt het glas handmatig verwarmd en gehesen door stalen staven en vervolgens onderworpen aan verwerking met verschillende technieken zoals blazen en gieten. Het wordt vervolgens in een langzaam en gestaag proces afgekoeld tot kamertemperatuur. Dan bereiken we de laatste fasen van selectie, polijsten, snijden, slijpen enz ...

De verwerking vertegenwoordigt een echte kunst die hoge handmatige vaardigheden en voortdurende innovatie vereist: daarom is de schoonheid van deze werken uniek en geliefd over de hele wereld.

NB : aangezien dit een handgemaakt artikel is, zal geen enkel product perfect identiek zijn aan het andere. Elk item is ondertekend en vergezeld van een certificaat dat de oorsprong van het in Italië gemaakte product certificeert en garandeert.
Het is ook mogelijk om de creatie van op maat gemaakte en gepersonaliseerde projecten aan te vragen . Neem voor informatie en/of offertes contact met ons op via het formulier "Informatie aanvragen ".
Gezien het vakmanschap van het product zijn de afmetingen indicatief .
Email Newsletter
Nieuwsbrief
  • Piva IT 04187360401
  • Tel.+39 0541-623760 (21 telefoonlijnen)
  • Maandag t / m vrijdag 8.30-17.00
  • Via del pino 21 - 47822
  • Santarcangelo di Romagna (RIMINI) Italy
  • info@viadurini.nl
  • +39 373 9005839 & SMS/WHATSAPP
  • De getoonde prijzen zijn inclusief BTW