Made in Italy

Amethistkleurige Venetiaanse glazen kroonluchter met 9 lampjes Made in Italy - Antonietta

  • Made in Italy
  • Code: ANTONIETTA1
€ 4.457,56 € 5.571,95 -20%
Materiaal Glas en metaal
Levertijden 5/6 werkweken
Lengte (cm) 100
Diepte (cm) 100
Hoogte (cm) 175

Handgemaakte 9 lichts kroonluchter gemaakt in Italië in Venetië glas.

Originele kroonluchter handgemaakt in Italië in Venetië in amethist glas met metalen details in geborsteld zwart nikkel afwerking . Een ontwerp dat werd geboren en geïnspireerd door de vorm van de klassieke Venetiaanse kroonluchter, opnieuw bekeken volgens een nieuw geometrisch profiel voor een exclusief en avant-gardistisch resultaat . De elegantie van glas wordt gecombineerd met moderne metalen details die leven geven aan een inrichtingsoplossing die is bedacht en bedacht om zowel klassieke ruimtes te verlichten als om hedendaagse omgevingen te verrijken waarin een prachtige verfijnde sfeer wordt gecreëerd door te spelen met contrasten. Het gebruik van kleur verhoogt en benadrukt nog meer de waarde en originaliteit ervan, en geeft leven aan een sculptuur die zijn ziel vertelt met besluitvaardigheid, eenvoud en elegantie.

Elk element waaruit deze prachtige inrichtingsoplossingen bestaan, is individueel gemaakt en komt uit de handen van deskundige ambachtslieden in de sector die, dankzij een grondige kennis van de Venetiaanse traditie in glasverwerking , echte kunstwerken tot leven brengen die zijn uitgerust met een ziel en een persoonlijkheid die degenen die ze uitvinden, degenen die ze maken en degenen die ze gebruiken in staat stelt een persoonlijke gelijkenis en geschiktheid te creëren, waardoor ze empathisch met hen kunnen voelen. Het hele productieproces vindt plaats in Venetië , het kloppende hart van de glastraditie, met bijzondere aandacht voor detail en met respect voor de oude technieken met een verlangen naar het moderne om zichzelf naar de toekomst te projecteren. Op deze manier worden authentieke en efficiënte verlichtingsideeën geboren die klassieke ontwerpen reproduceren in een eigentijdse stijl voor een exclusief en avant-gardistisch resultaat .

Lamp (niet inbegrepen) : 9 x MAX 40W G9

NB : de kroonluchter is verkrijgbaar in een breed scala aan verschillende kleuren en omdat hij handgemaakt is, is hij volledig aanpasbaar, ook in vorm en grootte.
Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een offerte via het formulier "Informatie aanvragen ".
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief