Made in Italy

Antiek handgemaakt jachtmes met stalen mes gemaakt in Italië - Afri

  • Made in Italy
  • Code: AFRI
€ 230,89 € 288,61 -20%
Materiaal Staal en hoorn
Levertijden 15/30 werkdagen
Lengte (cm) 27

Handgemaakt Afrikaans jachtmes met Made in Italy stalen lemmet.

Deze lijn van regionale messen maakt deel uit van de oude traditie en wordt met de hand gemaakt door meestersnijders die experts zijn in de sector die traditionele technieken respecteren, waardoor ze erin slagen het gebruik en de gebruiken van een plaats weer tot leven te brengen. Dit soort messen zijn typerend voor verschillende hoofdsteden en gebieden van het Italiaanse schiereiland en, dankzij de liefde voor traditie, brengen ze de cultuur en gewoonten uit het verleden weer tot leven, waardoor ze een stukje geschiedenis kunnen vertellen.

Dit mes is een getrouwe reproductie van het " Caccia Africa " -mes en wordt gekenmerkt door een bijzondere taps toelopende vorm en een metalen structuur die stevigheid en een stevige grip garandeert. Het mes heeft een plaathandgreep van hoorn, een materiaal dat bijdraagt aan de elegantie van het product, terwijl het lemmet is gemaakt van MA5M-staal . Dit type wapen maakte deel uit van de uitrusting die aan het Italiaanse leger werd geleverd tijdens de expeditie naar Abessinië en om deze reden doet het ontwerp denken aan de geschiedenis en cultuur van die tijd dankzij de aandacht voor detail, respect voor de traditie en passie. van de meestersnijders die dit product met de hand maken in Italië .

Afwerkingen beschikbaar :
  • os hoorn;
  • buffelhoorn.
NB : de afwerkingen op de foto's zijn indicatief. Elke handgreep van ossenhoorn is uniek en heeft verschillende kleurtinten.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief