Made in Italy

Antiek handgemaakt liefdesmes in hoorn en staal, gemaakt in Italië - Amour

  • Made in Italy
  • Code: AMOUR
€ 1.300,45 € 1.625,57 -20%
Materiaal Staal en hoorn
Levertijden 15/30 werkdagen
Lengte (cm) 21

Antiek liefdesmes in buffel- of ossenhoorn met zilveren details Made in Italy.

Deze lijn van historische messen bestaat uit getrouwe reproducties van oude messen met aandacht voor de kleinste details en zijn gemaakt volgens de traditionele verwerkingsmethoden die in de oudheid werden gebruikt om een perfect uitgevoerd eindproduct te garanderen. Wat je krijgt is een mes vol geschiedenis en cultuur dat in staat is om de plaats en het historische moment waartoe het behoort te vertellen.

Met de hand gemaakt in Italië , wordt dit antieke mes in het bijzonder het " mes van de liefde " genoemd, omdat het vroeger werd gegeven als een verlovings- of huwelijksgeschenk door een man of een vrouw, maar het ook de functie kon hebben van een amulet om weg te rijden of houd het boze oog weg van de bruid. Gekenmerkt door de aanwezigheid van talrijke decoraties en symbolische elementen gegraveerd op het 10 cm lange lemmet dankzij de etstechniek die sinds de oudheid wordt gebruikt om wapens te graveren en te versieren. Het handvat, aan de andere kant, is gemaakt van hoorn en is verrijkt met zilveren platen en kogels die zowel de historische waarde als de waarde en schoonheid verhogen.
Dankzij de liefde voor traditie en aandacht voor detail, zijn de meestersnijmachines in staat om een product te maken waarmee je een verhaal kunt vertellen door de gebruiken en gebruiken van het verleden voor de geest te halen en tegelijkertijd de cultuur van het verleden door te geven. .

Afwerkingen beschikbaar :
  • os hoorn;
  • buffelhoorn.
NB : de afwerkingen op de foto's zijn indicatief. Elke handgreep van ossenhoorn is uniek en heeft verschillende kleurtinten.
Email Newsletter
Nieuwsbrief