Made in Italy

Made in Italy Design applique in witte en grijze stof en rotan - Sailor

  • Made in Italy
  • Code: SAILOR3
€ 633,76
Materiaal Katoen en rotan
Levertijden 2 werkweken
Lengte (cm) 48
Diepte (cm) 24,6
Hoogte (cm) 38

Design wandlamp met lampenkap in katoen en rotan Made in Italy.

Deze wandlamp is gemaakt in Italië en heeft een lampenkap bestaande uit 3 banden: de eerste in zwart rotan , de tweede in grijs katoen afgewerkt met een delicate witte rand en de derde in wit katoen .
Dankzij de aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige grondstoffen, vertegenwoordigt dit verlichtingsidee een oplossing die is ontworpen voor diegenen die op zoek zijn naar een ontwerpcomplement dat de inrichting van de kamer op een originele manier kan voltooien en unieke sferen tot leven kan brengen. en onderzocht .

Wandlampen vertegenwoordigen een categorie producten die bijzonder geschikt zijn voor het verlichten van kamers in huis, zoals gangen of kleine ruimtes waar natuurlijk licht niet komt en het is noodzakelijk om een oplossing te vinden die even functioneel als discreet is. Dankzij hun kleine formaat kunnen ze overal worden geplaatst, wat helpt om een prachtig spel van licht en schaduw te creëren en tegelijkertijd leven te geven aan intieme en ontspannende sferen.
Juist vanwege hun hoge diffusie proberen mensen steeds vaker de juiste wandlamp voor hun behoeften te kiezen, de voorkeur gevend aan praktische oplossingen maar ook en vooral met een hoge decoratieve waarde, waardoor ze de inrichting van de kamer op een harmonieuze manier kunnen voltooien.

Lamp / fitting: 230V 2xE27 12W max LED

Let op: lamp niet inbegrepen.
Producten die van belang kunnen zijn
Email Newsletter
Nieuwsbrief