Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Made in Italy Design applique in witte en grijze stof en rotan - Sailor

Code: SAILOR3
€ 543,51 € 744,61 -27%
inclusief BTW

madein_italy

- +
Materiaal
Katoen en rotan
Levertijden
2 werkweken
Lengte (cm)
48
Diepte (cm)
24,6
Hoogte (cm)
38
Viadurini Lighting

Design wandlamp met lampenkap van katoen en rotan Made in Italy.

Deze wandlamp is gemaakt in Italië en heeft een lampenkap die is samengesteld uit 3 banden: de eerste van zwart rotan , de tweede van grijs katoen afgewerkt met een fijne witte rand en de derde van wit katoen .
Dankzij de aandacht voor detail en het gebruik van hoogwaardige grondstoffen, vertegenwoordigt dit verlichtingsidee een oplossing die is ontworpen voor diegenen die op zoek zijn naar een designaanvulling die de inrichting van de kamer op een originele manier kan voltooien en unieke sferen tot leven kan brengen. en onderzocht .

Wandlampen vertegenwoordigen een categorie producten die bijzonder geschikt is voor het verlichten van kamers in huis, zoals gangen of kleine ruimtes waar natuurlijk licht niet binnenkomt en het is noodzakelijk om een oplossing te vinden die even functioneel als discreet is. Dankzij hun kleine formaat kunnen ze overal worden geplaatst en helpen ze prachtige licht- en schaduwspelen te creëren en tegelijkertijd leven te geven aan intieme en ontspannende sferen.
Juist vanwege hun hoge diffusie proberen mensen steeds vaker de juiste wandlamp voor hun behoeften te kiezen, geven ze de voorkeur aan praktische oplossingen, maar ook en vooral met een hoge decoratieve waarde, waardoor ze de inrichting van de kamer op een harmonieuze manier kunnen voltooien.

Lamp / fitting: 230V 2xE27 12W max LED

NB: lamp niet inbegrepen.

Producten die van belang kunnen zijn

De laatst bekeken producten