Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Armchair alzapersona gemotoriseerde twee motoren ontwerp gemaakt in Italië Gemini

Code: GEMELLI
€ 1.384,00
inclusief BTW

madein_italy

- +
Materiaal
brandwerende stof
Maatregelen
L77 x P93 x H104 cm (h zit 46 cm)
Levertijden
* 15 werkdagen levertijd kan variëren als het product niet op voorraad
Viadurini Living
Armchair alzapersona gemotoriseerde twee motoren ontwerp gemaakt in Italië Gemini
Gemini een leunstoel met twee motoren kunnen genereren de rugleuning autonome beweging ripetto de voetsteun. Dit mechanisme via een onafhankelijke selzione van beide bewegingen toelaat verschillende combinaties relaxatie te verkrijgen.
In aanvulling op de mechanische ontspanning functies, de stoel Gemini geleverd met een handige lift systeem dat is een belangrijk hulpmiddel in het bijzonder voor mensen met mobiliteitsproblemen en biedt toegang tot verschillende functies:
- stap 1: de knop op de afstandsbediening lift de rolstoel erin dat de stoel kantelt totdat het de gewenste positie bereikt (bijvoorbeeld, de tafel, bureau, enz benaderen).
- Stap 2: voortgezet in de voorwaartse rotatie, altijd op de knop op de afstandsbediening, de zitting kantelt volledig en tegelijk de stoel lanceert de grond waardoor de opwekking van de persoon vergemakkelijkt.

De stoel Gemini heeft een smalle breedte bespaart ruimte (minder dan 80 cm.) Om de toegang in elke kamer van het huis van het comfort. In dit geval adviseren wij de uitvoering met roller-sistem.

Alle stoelen van deze lijn zijn voorzien van een afstandsbediening die praktisch intuïtief jury de beweging in de gewenste stand weer bedienen en ook ingedeeld Devices Artsen Klasse 1 volgens de door Europese Richtlijn 93/42 / EG-normen. De kwaliteit van het Medical Device klasse 1 en de CE-markering stelt u in staat om te profiteren van de fiscale aftrek voor ziektekosten (art. 15, paragraaf 1, letter C van het WIB). De uitgaven in de aankoop van producten met Dispostivio Sanitair Doctor kan worden gebracht als een medische kosten voor een bedrag dat gelijk is aan 19%.

Mechanische structuur in Italië: alle mechanische en motoren zijn volledig in Italië en CE gemerkt volgens de geldende Europese regelgeving en vergezeld van certificaten. De lift versies worden gekenmerkt door een uitzonderlijke lifting effectiviteit: massma betrouwbaarheid, stille werking, een hoge mechanische stabiliteit en hefvermogen tot 120 Kg.

De stoel is uitgerust met d 'handleiding, certificering volgens EU-normen, product en garantiekaart.
Het vaartuig realisatie van dit artikel kan de personalisatie dekkingen: vragen om een schatting clienti@viadurini.it.

Beschikbare opties:

- rolkit systeem:
liftpedaal systeem ondergebracht aan de voet van de rugleuning; lichte druk op het pedaal kan de stoeltjeslift systeem op wielen en stelt u in staat om gemakkelijk te verplaatsen in elke kamer van het huis, zelfs met de persoon die de vergadering.

- drum kit: een verzoek, kan elke stoel worden gerealiseerd met een batterijvoeding waarmee u het draadloze stoel dus werken zonder rechtstreeks met een stopcontact kabels kunnen bijvoorbeeld ook worden geplaatst in het midden van de kamer zonder de 'hinder draden, kabels of de noodzaak om outlets in de buurt. De levensduur van de batterij is ongeveer 8,7 uur.

- contragewicht kit handige kit omvat katoen wasbaar, gemakkelijk te trekken en de lijn; Het beschermt tegen vuil, stof en vlekken, rugleuning, armsteunen, zitting en voetsteun.

- gezondheid, memory foam zitting: al onze fauteuils zijn versierd met een laag van 30 mm van uniek materiaal en comfortabel "WATERLELIE". De zetel van onze WATERLELIE relaxstoel biedt maximaal comfort, aanpassing perfect aan de carrosserie van elke persoon. E 'volledig natuurlijk en heeft geen contra-indicaties vermijden doorliggen veroorzaakt door een constante zithouding.

Italiaanse fabrikant
Dit product wordt gemaakt door een 'Italiaanse bedrijf dat al meer dan dertig jaar de productie van meubels ontworpen voor maximaal comfort en welzijn te garanderen. Onder de top gestoffeerde bedden met container producten, alzapersona fauteuils en een lift, sofa's en nog veel meer. Elk object is niet alleen een eenvoudige inrichting, maar het is een echte leven partner. Sinds 1982 is het bedrijf is een leider in de productie van gestoffeerde meubels, zowel voor de levenden en voor de slaapkamer. De hele wereld bekend om zijn hoge kwaliteit producten, het verzorgen van uw huis en u ook. Elk product is ontworpen voor uw behoeften.

De kunst van het aanpassen: Aan elk meubelstuk. De mogelijkheid om te kiezen uit een breed scala aan oplossingen, ze samen te combineren om de meest geschikte meubels creëren voor jou.

De verzorging van de baan: zorg, toewijding en kwaliteit is altijd in het middelpunt van de productiemaatschappij. Deskundige handen werken met de hand voor u. Stuk voor stuk de produkten gestalte. Elke bocht, elke steek, wordt elke accessoire gemaakt met speciale aandacht voor detail. Handgemaakte Machining verrijken van producten met een vleugje Italiaanse stijl die ze speciaal en uniek onze meubels maakt. Expert ambachtslieden en gevestigde ontwerpers samen te stellen hun kennis om alles te kunnen dragen.
Een product dat uitsluitend Italiaans. Van geschoolde arbeidskrachten in elk detail, het bedrijf verhoogt de "made in Italy" dankzij haar ervaring en haar producten.

De laatst bekeken producten