Telefoon: +39 0541 623760 van 9.00 tot 17.00 uur
  • 0
  • 0

Armchair orthopedisch ontspannen 4 motoren gemaakt in Italië Giglio, modern design

Code: GIGLIO
€ 2.745,00
inclusief BTW

madein_italy

Geeft de Opties Beschikbaar:

- +
Maatregelen
79 L x D x H 88/99 110 cm
Levertijden
15/20 werkdagen * de levertijd kan toenemen als het product niet op voorraad
Stile Relax
Armchair orthopedisch ontspannen 4-motoren gemaakt in Italië Giglio, modern design
Giglio is een innovatieve stoel, uitgerust met speciale functies die het onmisbaar als gezondheid en orthopedische hulp te maken. Gemakkelijk te verwijderen armleuningen, om een gemakkelijke beweging van de persoon uit de stoel naar het bed en vice versa. Terug met stevige steel om gemakkelijk te verplaatsen van de stoel van kamer naar kamer.
Het uitgerust met een systeem 4 motoren kunnen garanderen onafhankelijke bewegingen van de rugleuning en de treeplank. Naast de klassieke ontspanning en een lift posities, kan Lily ook zeer functioneel posities innemen op de orthopedische-oog op de volksgezondheid, vooral handig wanneer u fysieke behoeften die dwingen om te blijven zitten in een fauteuil. Het systeem maakt het mogelijk zowel de stoel kantelt naar boven gewichtloosheid positie, die een verhoging van de stoel van ongeveer 20 cm maken, met behoud van de zitting parallel aan de vloer. Deze parallelle beweging maakt de benadering van een tafel voor lunch of andere eisen, blijven comfortabel zitten. Elk van stress en ongemak van de verandering van de positie wordt dus vergemakkelijkt.

Beschikbare opties:
- drum kit in 60 cycli: maakt het gebruik van de stoel in elke hoek van het huis, ook lotano uit het stopcontact. De batterij maakt 60 gemiddelde volledige bedrijfscycli.
- Medisch hulpmiddel *: Product geclassificeerd als een medisch hulpmiddel klasse 1, confromità richesti de normen van de Europese richtlijn (betrekking heeft op medische hulpmiddelen) en opgenomen in de lijst van het ministerie van Volksgezondheid. Alle fauteuils medische inrichting modelleren van een autostoel gekoppeld bestaande uit een nieuw product speciaal voor de gezondheidszorg. De bovenste hellingen van de zitting van deze stoelen zijn gemaakt met een state of 30mm Gaia®, een product van Waterly bereik van de meest innovatieve op de markt, die door het basismateriaal van plantaardige oorsprong en verrijkt met essences. Deze remedie kun je comfort combineren met functionaliteit en fauteuils:
- stoel die zichzelf modelleren door de thermische belasting van het lichaam;
- meer ademend om het vocht door het lichaam te verwijderen;
- meer comfort door het minimaliseren van de drukpunten.
De kwaliteit van het Medical Device Class 1 en de CE-markering, laat deze modellen om te profiteren van de fiscale aftrek voor ziektekosten die gelijk is aan 19% (art. 15, paragraaf 1, letter C van de FCA).

* Een medisch apparaat dat beschikbaar met lederen bekleding is het niet.

Covers Beschikbare:

De lelie fauteuil is verkrijgbaar in verschillende soorten coating, onderverdeeld in verschillende categorieën, afhankelijk van de prijs:
1) Categorie A:
- vuilafstotende stof Savoye; Savoy is een weefsel van de moderne conceptie, aangenaam om aan te raken en zeer goed bestand tegen slijtage en slijtage. Het belangrijkste kenmerk van dit weefsel is de totale waterdichtheid: het is in feite gatantito als "waterafstotend". 89% Polyester, 8% nylon, 2% Katoen, 1% Viscose.
- vuilafstotende stof Ritz;    Ritz is een prettig aanvoelt stof, geselecteerd als coating voor deze stoelen dankzij de kenmerkende slijtvastheid. Het is een vuilafstotende textiel gevormd uit 86% polyester, 14% polyamide. Gewicht / dikte van 490 gr / mtl.
2) Categorie B:
- Faux-Amerika; Amerika is een imitatie leer vervaardigd uit 100% PU. Het heeft een gewicht van 460 gr / lm en is beschikbaar in een brede waaier van kleuren. Zachtheid en flexibiliteit zijn de kenmerken van deze coating en maken het perfect voor de meest gewilde modellen van gemakkelijke stoelen en verwerkt.
- Faux Luxor; Luxor is een imitatie leer vervaardigd uit 100% PU. Zacht aan, heeft een gewicht van 460 g / m² en is beschikbaar in een brede waaier van kleuren. Mrobidezza en elasticiteit zijn de kenmerken die dit soort coating onderscheiden en maken het geschikt voor speciale en geavanceerde modellen.
3) Categorie Huid: fijn leder Morgan, 100% leer.

HOE DE FINISH te selecteren: dall'apposito het drop down menu de categorie behoort tot gewenste coating Qualle selecteren. Vervolgens toont de kleurenkaart opzichte van uw keuze en geeft in het vak, die naast de afbeeldingen worden de gewenste kleurcode.

EIGENSCHAPPEN:
- Structuur:
hout bedekt met een laag polyurethaan en metaal mechanica,
- Vulling ecologische polyurethaanschuim van verschillende dichtheid bedekt met dacron polyester,
- Bekleding: leer, faux leer en stof vlek,
- Voeten: 4 zwenkwielen 2 met automatische rem.

De gemakkelijke stoelen van deze lijn zal compleet met handleiding, certificering volgens EU-normen, product en garantie ondersteuning voor klanten.

Naast de hierboven genoemde optie die je kunt hebben op aanvraag liners bescherming en de salontafel. De eerste, zijn ontworpen om bescherming tegen slijtage en vuil van de meest vakgebieden te garanderen. E 'voorzien van een afdekking voor de rug, een voor de zitting en een voor de armleuningen die aan de componenten die hun aanwezigheid waarneembaar. De salontafel grijpt in plaats daarvan de stoel, waardoor de mogelijkheid om kleinere maaltijden te consumeren tijdens de vergadering, zonder dat ongemak voor de persoon geïmmobiliseerd.
Voor meer informatie en / of contact met ons op clienti@viadurini.it schattingen.

Italiaanse fabrikant
Dit artikel is gemaakt door een Italiaans bedrijf dat gespecialiseerd is in de productie van gemakkelijke stoelen, massage stoelen en fauteuils alzapersona, ontworpen om te zorgen voor kwaliteit psycho-fysieke welzijn met een perfecte mix c ompetenze technologie, vakmanschap en gevoel voor design en moderne vormen. Door te kiezen voor een product van dit bedrijf, bent u niet alleen verzekerd van een 100% Italiaanse verwerven en gegarandeerd, maar ook een technische en functionele systeem dat integreert en breidt dankzij een reeks van mechanische oplossingen, opties, de keuze van modellen en maten met een breed scala aan stoffen en afwerkingen. In feite zijn verschillende aanpassingen mogelijk, om real fauteuils maat ontworpen en geproduceerd verkrijgen inachtneming wensen en eisen.
kwaliteit
Technische experts, die bij te werken en te innoveren voortdurend hun vaardigheden en vakmensen, een grondige kennis van materialen en fabricagetechnieken zorgen ervoor dat de producten zijn gemaakt met de grootste zorg en zijn technologisch geavanceerd.
processing
Gespecialiseerd personeel in de gestoffeerde meubelindustrie, in staat te ontwerpen en te assembleren stoelen, en technici die beschikken over specifieke expertise in het ontwerpen van geavanceerde mechanismen die de productie van fauteuils, massagestoelen en fauteuils alzapersona mogelijk te maken te hebben. De lange ervaring en aandacht voor moderne ontwerp zorgt voor de sessies de uniciteit en veelzijdigheid die meubels die geïntegreerd kunnen worden in verschillende huiselijke omgeving te maken.
technologie
De ontwikkelde mechanismen bieden meerdere functies en de mogelijkheid om in specifieke gebieden van de sessies te worden geplaatst en laat ontspanning fauteuils, massagestoelen en fauteuils alzapersona die opties om de behoeften van elke klant te kunnen voldoen hebben monteren.
Mechanismen één of twee motoren, de beweging van de treeplank en achteren verschoven autonoom of onafhankelijk heffunctie, alzapersona apparaat waarmee gemakkelijk aannemen rechtop, vibromassage een aangename verdeelde kracht op de rug, zitting en voeteneind, automatisch of gemotoriseerde beweging, zijn deze mogelijkheden en combinaties ontwikkeld: een harmonieuze set van oplossingen voor elk type eis te voldoen.

De laatst bekeken producten